Ουγγαρία: Τραγωδία με 4 νεκρούς σε αγώνα ράλι – Αγωνιστικό αυτοκίνητο έπεσε σε θεατές

Ουγγαρία: Τραγωδία με 4 νεκρούς σε αγώνα ράλι – Αγωνιστικό αυτοκίνητο έπεσε σε θεατές

Τραγωδία με τέσσερις νεκρούς και αρκετούς τραυματίες, εκτυλίχθηκε σε αγώνα ράλι το απόγευμα της Κυριακής (24/3), στην Ουγγαρία.

Ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο βγήκε από τον δρόμο και έπεσε πάνω σε μια ομάδα θεατών, σκοτώνοντας τέσσερις ανθρώπους και τραυματίζοντας αρκετούς άλλους, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Το δυστύχημα έγινε κατά τη διάρκεια αγώνα μεταξύ των πόλεων Labatlan και Bajot κοντά στον ποταμό Δούναβη στη βορειοδυτική Ουγγαρία, επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η αστυνομία της κομητείας Komárom-Esztergom.

Στο σημείο έσπευσαν οκτώ ασθενοφόρα και τέσσερα ελικόπτερα, σύμφωνα με την Εθνική Υπηρεσία Ασθενοφόρων της Ουγγαρίας. Δύο άτομα, μεταξύ των οποίων ένα παιδί, τραυματίστηκαν σοβαρά, ενώ άλλα έξι, ανάμεσά τους και ένα παιδί, διακομίστηκαν στο νοσοκομείο με ελαφρύτερα τραύματα.

Σε βίντεο που δημοσιεύονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καταγράφεται ένα αυτοκίνητο να εκτρέπεται της πορείας του και να πέφτει πάνω σε θεατές, που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο για να δουν τον αγώνα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ