Pamela Anderson: Με κακοποίησαν σεξουαλικά στα 6, με βίασαν στα 12

PAMELA ANDERSON

Σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις προχώρησε το βράδυ της Παρασκευής η Pamela Anderson, μιλώντας σε δείπνο που παρέθεσε στις Κάννες το Ίδρυμα Pamela Anderson Foundation, στο πλαίσιο του 67ου φεστιβάλ κινηματογράφου. Η ηθοποιός του «Baywatch» άφησε με το στόμα ανοιχτό τους 200 παρευρισκόμενους, μιλώντας για το παρελθόν της και την κακοποίηση που υπέστη όταν ήταν παιδί. Η 46χρονη είπε ότι την κακοποίησαν σεξουαλικά όταν ήταν 6 ετών, ότι τη βίασαν στα 12 αλλά και πως τη βίασαν ομαδικά στην εφηβεία της.

«Η παιδική μου ηλικία δεν ήταν εύκολη. Παρά τους γονείς μου που με αγαπούσαν πολύ, στα έξι μου χρόνια με κακοποίησε σεξουαλικά η μπέιμπι σίτερ μου», είπε η ξανθιά ηθοποιός. Στη συνέχεια είπε πως τη βίασε στα 12 ο φίλος του τότε συντρόφου της. Η Pamela είχε πάει στο σπίτι του 25χρονου γιατί της είχε υποσχεθεί ότι θα της μάθαιναν να παίζει τάβλι.

Όμως ο εφιάλτης της ηθοποιού δεν τελείωσε εκεί αφού λίγα χρόνια μετά, όταν ήταν στην εφηβεία της, τη βίασε ο σύντροφός της μαζί με έξι άλλους φίλους του!

«Το τότε αγόρι μου αποφάσισε ότι θα είχε πλάκα να με βίαζε με έξι φίλους του», είπε, σοκάροντας τις Κάννες.

Όπως είπε, οι γονείς της προσπαθούσαν να την κρατήσουν ασφαλή, ωστόσο, δεν τα κατάφεραν.
«Ο πατέρας μου ήταν αλκοολικός και η μητέρα μου έκανε δύο δουλειές», είπε, αποκαλύπτοντας ότι αυτό που την έσωσε ήταν η αγάπη της για τα ζώα.

«Τα δέντρα μου μιλούσαν. Είχα εμπιστοσύνη μόνο στο ζωικό βασίλειο», δήλωσε η Pamela.

Όσον αφορά στο γιατί προχώρησε τώρα σε αυτές τις σκληρές αποκαλύψεις, η Pamela είπε απλά ότι ένιωσε ότι τώρα ήταν η στιγμή για να μιλήσει για τις «επίπονες» αναμνήσεις της.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS