Xάος σε πτήση της American Airlines: Επιβάτης έβριζε με αντισημιτικά σχόλια αεροσυνοδό και τον πέταξαν έξω [βίντεο]
Φωτογραφία: Twitter

Xάος σε πτήση της American Airlines: Επιβάτης έβριζε με αντισημιτικά σχόλια αεροσυνοδό και τον πέταξαν έξω [βίντεο]

Ένας επιβάτης σε πτήση της American Airlines ακινητοποιήθηκε και οδηγήθηκε εκτός αεροπλάνου σε μια χαοτική σκηνή, αφού ένα εκτόξευσε αντισημιτικό υβρεολόγιο σε μια αεροσυνοδό, μεταδίδει η New York Post.

Το πανδαιμόνιο στην πτήση 2506 της American Airlines, με προορισμό τη Φιλαδέλφεια, ξέσπασε πριν καν απογειωθεί το αεροπλάνο από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Τάμπα το απόγευμα της Τρίτης.

Ο ατίθασος επιβάτης, που φορούσε ένα μπλε και άσπρο ριγέ πουκάμισο, εκτόξευσε ύβρεις προς το προσωπικό και τους επιβάτες προτού κατηγορήσει τους άλλους επιβάτες ότι «συνωμότησαν» εναντίον του, καθώς τον κατεύθυναν έξω από το αεροσκάφος, όπως δείχνει βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάνει τον γύρο του κόσμου.

Η στιγμή που ο επιβάτης της πτήσης «συλλαμβάνεται»

Άρχισε να βρίζει μια αεροσυνοδό και απευθυνόμενος στους συνεπιβάτες του είπε: «Προσπαθώ να φτάσω στην πατρίδα μου και εσείς όλοι οι άνθρωποι με δυσκολέψατε να φτάσω στην πατρίδα μου».

Στη συνέχεια εμφανίστηκε ένας μεγαλόσωμος άνδρας που του είπε επίσης να κατέβει. Η αντιπαράθεση κλιμακώθηκε όταν ο απείθαρχος επιβάτης κατηγόρησε τον μεγαλόσωμο επιβάτη ότι τον άγγιξε, όπως φαίνεται σε πλάνα.

Οι δυο τους άρχισαν να σπρώχνονται προτού ο μεγαλόσωμος άνδρας πιάσει με κεφαλοκλείδωμα τον ταραξία, φωνάζοντάς του: «Τώρα κατέβασε τα χέρια σου και μην αγγίξεις κανέναν».

Στο πλάνο εμφανίζεται και μια γυναίκα η οποία ακούγεται να λέει είμαι αστυνομικός και φέρεται να προσπαθεί να αποκλιμακώσει την κατάσταση.

Τότε ο άνδρας εμφανώς εκνευρισμένος με τον ταραχοποιό επιβάτη της απαντά: «Κι εγώ το ίδιο».

«Γύρνα και περπάτα», είπε ο φερόμενος αστυνομικός στον ενοχλητικό επιβάτη καθώς συνέχιζε να τον κρατά.

Συνόδευσαν τον ταραχοποιό έξω από το αεροπλάνο

Στη συνέχεια η γυναίκα αστυνομικός και ένας άλλος άνδρας του οποίο το χέρι φαίνεται στο πλάνο να αρπάζει από τον λαιμό τον ταραξία, συνοδεύουν τον άνδρας στην έξοδο του αεροπλάνου ενώ οι επιβάτες παρακολουθούν σαστισμένοι.

Το Αστυνομικό Τμήμα του Διεθνούς Αεροδρομίου της Τάμπα δήλωσε στον Philadelphia Inquirer ότι ένας άνδρας συνελήφθη έξω από το αεροπλάνο γύρω στις 17:30 το απόγευμα της Τρίτης και κατηγορήθηκε για διατάραξη λόγω μέθης και για ξυλοδαρμό.

Η American Airlines δήλωσε στην εφημερίδα την Πέμπτη ότι οι αστυνομικές αρχές κλήθηκαν στο αεροπλάνο λόγω «μιας διαταραχής στην καμπίνα που αφορούσε έναν πελάτη που προκαλούσε αναστάτωση»

«Ευχαριστούμε την ομάδα μας για τον επαγγελματισμό της και ζητάμε συγγνώμη από τους πελάτες μας για την ταλαιπωρία», φέρεται να δήλωσε η American Airlines.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ