Ρουβίκωνας: Συνθήματα με σπρέι έξω από το σπίτι του διευθύνοντος συμβούλου του ΟΤΕ

Ρουβίκωνας: Συνθήματα με σπρέι έξω από το σπίτι του διευθύνοντος συμβούλου του ΟΤΕ

Νέα «επιδρομή» έκαναν αργά τη νύχτα μέλη του Ρουβίκωνα, αυτή τη φορά στο σπίτι του διευθύνοντος συμβούλου του ΟΤΕ, Μιχάλη Τσαμάζ.

Τα μέλη του Ρουβίκωνα, μετά την επίθεση στον Ευαγγελισμό, αυτή τη φορά πήγαν έξω από το σπίτι του κ. Τσαμάζ στα Μελίσσια, όπου έγραψαν συνθήματα με σπρέι στον τοίχο του κτιρίου. Λίγο αργότερα μάλιστα ανέβασαν το σχετικό βίντεο στην ιστοσελίδα τους και ανέφεραν πως η νέα επίθεση έγινε με αφορμή την «αντιμετώπιση που είχαν οι απεργοί του ΟΤΕ».

«Ο Όμιλος ΟΤΕ κατέχοντας την πρώτη θέση εταιριών τεχνολογίας, δε θα μπορούσε παρά να κατέχει μια περίοπτη θέση ανάμεσα στα σύγχρονα εργασιακά κάτεργα. Ο παρόν όμιλος είναι υπεύθυνος για το ξεζούμισμα και την υπερ-εκμετάλλευση του ανθρώπινου εργατικού δυναμικού, τα εργατικά ατυχήματα εν ώρα δουλειάς, την απόπειρα αλλαγής των Σ.Σ.Ε από τριετής σε μονοετής, τις πολλές και εκδικητικές απολύσεις εργαζομένων που δεν δέχτηκαν να υπογράψουν την εθελούσια έξοδό τους έπειτα από εντολή της διοίκησης, την εργοδοτική αυθαιρεσία και την μείωση των μισθών πολλών εργαζομένων, κι όλα αυτά στο βωμό της εύκολης και γρήγορης καπιταλιστικής κερδοφορίας», αναφέρουν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή τους.

Μάλιστα, στο τέλος αναφέρουν πως ο Τσαμάζ μαζί με την διοίκηση του ΟΤΕ είναι «υπεύθυνοι» για τις συνθήκες εργασίας, τονίζοντας πως στηρίζουν την απεργία των εργαζομένων. Προανήγγειλαν μάλιστα και σειρά συζητήσεων-εκδηλώσεων στις γειτονιές της Αθήνας, με αρχή από τον Κορυδαλλό στις 24/1 και μετά στο Χαλάνδρι στις 31/1.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ