Σεισμός στην Αλβανία: Έφτασαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Τιράνων οι Έλληνες γιατροί

Σεισμός στην Αλβανία: Έφτασαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Τιράνων οι Έλληνες γιατροί

Κλιμάκιο του ΙΣΑ με με υγειονομικό υλικό και φάρμακα για την παροχή βοήθειας στους πληγέντες της Αλβανίας, μετά τον ισχυρό σεισμό, αναχώρησε από την περιφέρεια Αττικής.

Το κλιμάκιο, από τέσσερις ιατρούς- τρεις εκ των οποίων είναι χειρουργικών ειδικοτήτων - μετέβη, στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο στα Τίρανα, για να συνδράμει στην αποκατάσταση των τραυματιών, που βρέθηκαν κάτω από τα συντρίμμια κτιρίων μετά τον φονικό σεισμό στην Αλβανία.

Το υγειονομικό υλικό και τα φάρμακα συγκεντρώθηκαν από το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του ΙΣΑ και του Φιλανθρωπικού Οργανισμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ, της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, στο πλαίσιο της δράσης «Όλοι Μαζί Μπορούμε» του ραδιοτηλεοπτικού Σταθμού ΣΚΑΪ, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Με αφορμή την αποστολή ο περιφερειάρχης και πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης, ανέφερε ότι η Περιφέρεια εξετάζει και άλλους τρόπους να συνδράμει στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται για την ανακούφιση των πληγέντων στη γειτονική Αλβανία. Αυτοδιοίκηση και επιστημονικός κόσμος θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε όσους συνανθρώπους μας έχουν ανάγκη, πέρα από σύνορα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS