Βίντεο-σοκ από τη Βαλτιμόρη: Κατέρρευσε η γέφυρα Key Bridge - Έπεσε επάνω της φορτηγό πλοίο

Βίντεο-σοκ από τη Βαλτιμόρη: Κατέρρευσε η γέφυρα Key Bridge - Έπεσε επάνω της φορτηγό πλοίο

Μέρος της γέφυρας Key Bridge στη Βαλτιμόρη μήκους 2,57 χιλιομέτρων (1,6 μιλίων), στην πολιτεία Μέριλαντ των ΗΠΑ, κατέρρευσε σήμερα το πρωί, αφού ένα φορτηγό πλοίο που μετέφερε κοντέινερ χτύπησε έναν από τους πυλώνες γέφυρας με αποτέλεσμα την κατάρρευσή της.

Το πλοίο τυλίχθηκε στις φλόγες προτού βυθιστεί, ενώ πολλά οχήματα έπεσαν στον ποταμό μετά την κατάρρευση της γέφυρας.

Δείτε Live

Γύρω στη 01:30 τα ξημερώματα (τοπική ώρα) έγινε γνωστό ότι ένα μεγάλο πλοίο προσέκρουσε σε γέφυρα με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά και να καταρρεύσει μέρος της. Οι υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων έχουν σπεύσει στο σημείο.

Η γέφυρα που κατέρρευσε είναι η Francis Scott Key Bridge ενώ το πλοίο που έπεσε πάνω της φέρεται να είναι σημαίας Σιγκαπούρης. Kατά τις πρώτες πληροφορίες στη γέφυρα τη στιγμή της κατάρρευσής της υπήρχαν 3-4 ιδιωτικά οχήματα και επτά εργάτες

Σύμφωνα με χειριστή πυροσβεστικού πλοιαρίου «ένα πλοίο με κοντέινερ χτύπησε την Key Bridge στη Βαλτιμόρη. Τμήμα της γέφυρας έχει καταρρεύσει. Στην περιοχή σπεύδουν πλοιάρια της πυροσβεστικής και της αστυνομίας».

Η Francis Scott Key Bridge, η μεγαλύτερη στην περιοχή της Βαλτιμόρης, κατασκευάστηκε το 1977, έχει μήκος 2,6 χλμ. και υπολογίζεται ότι σε ετήσια βάση τη διασχίζουν 11,5 εκατομμύρια οχήματα με το κόστος κατασκευής της να είναι 110 εκατομμύρια δολάρια.

Βαλτιμόρη: Η στιγμή που η γέφυρα καταρρέει

Τα βίντεο από την στιγμή της κατάρρευσης όταν το φορτηγό πλοίο ακουμπά την γέφυρα κάνουν ήδη τον γύρο του διαδικτύου και προκαλούν σοκ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ