Συναγερμός στο αεροδρόμιο Ατατούρκ: Ειδοποίηση για βόμβα σε αεροπλάνο της Ukranian Airlines

Συναγερμός στο αεροδρόμιο Ατατούρκ: Ειδοποίηση για βόμβα σε αεροπλάνο της Ukranian Airlines

Συναγερμός σήμανε πριν λίγη ώρα στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης ύστερα από απειλή για βόμβα σε αεροπλάνο της Ukraine International Airlines.

Το αεροσκάφος θα εκτελούσε το δρομολόγιο Κωνσταντινούπολη - Κίεβο, ωστόσο λίγο πριν την αναχώρησή του σήμανε συναγερμός στις Αρχές μιας και υπήρχε απειλή για βόμβα, σύμφωνα με τη τουρκική εφημερίδα «Cumhuriyet». Η συγκεκριμένη πληροφορία μεταφέρθηκε από τις ουκρανικές στις τουρκικές αρχές, ζητώντας να γίνει έρευνα.

Αμέσως ζητήθηκε από τον πιλότο να απομακρύνει το αεροσκάφος από το διάδρομο απογείωσης και να το κατευθύνει σε απομονωμένο σημείο του αεροδρομίου, προκειμένου να διεξαχθεί έρευνα.

Παράλληλα, άλλο ένα αεροσκάφος της Ukraine International Airlines ακινητοποιήθηκε στο αεροδρόμιο Ατατούρκ για προληπτικούς λόγους. Επρόκειτο να εκτελέσει την πτήση Κωνσταντινούπολη-Οδησσός, αλλά κρίθηκε απαραίτητο να γίνει και σε αυτό έρευνα και σταμάτησε η επιβίβαση που ήταν εκείνη την ώρα σε εξέλιξη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ