Βαν έπεσε πάνω σε ανθρώπους στο Μόναχο – Ξεκαθάρισμα συμμοριών «βλέπουν» οι Αρχές

Βαν έπεσε πάνω σε ανθρώπους στο Μόναχο – Ξεκαθάρισμα συμμοριών «βλέπουν» οι Αρχές

Ένα βαν, που φαίνεται ότι οδηγούσαν μέλη συμμορίας, έπεσε πάνω σε πεζούς σε περιοχή του Μονάχου. Από την επίθεση τραυματίστηκαν τρία άτομα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έδωσε η αστυνομία, οι επιβαίνοντες στο βαν, έξι άτομα στον αριθμό, αφού πραγματοποίησαν την επίθεση, κατέβηκαν από το όχημα και με μαχαίρια επιτέθηκαν σε όσους βρήκαν στο σημείο.

Οι αρχές βλέπουν τους μοτοσικλετιστές του κλαμπ «Hells Angels» πίσαω από την ενέργεια και το ξεκαθάρισμα μεταξύ συμμοριών ως αιτία του περιστατικού

Όπως διευκρίνισε η αστυνομία, τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως οι δύο ομάδες γνωρίζονταν μεταξύ τους. Κατά πληροφορίες της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας Bild, διερευνάται η πιθανότητα η επίθεση να αποτελούσε «πράξη εκδίκησης» από μέλη των «Hells Angels».

Οι επιβάτες του αυτοκινήτου παραμένουν ασύλληπτοι.

«Προφανώς έχουμε να κάνουμε με εξαιρετικά βάναυση αντιπαράθεση γνωστών στην αστυνομία ομάδων», δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Βαυαρίας Γιοάχιμ Χέρμαν. Ο ίδιος τόνισε ωστόσο ότι είναι ξεκάθαρο πως δεν επρόκειτο για τρομοκρατική ενέργεια.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ