Έκλεψαν τον ιατρικό φάκελο του Σουμάχερ και προσπαθούν να πουλήσουν στοιχεία!

michael-schumaher

Έκλεψαν τον ιατρικό φάκελο του άσου της Φόρμουλα 1, Μίκαελ Σουμάχερ, σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου του 46χρονου οδηγού, Σαμπίν Κεμ.

Σε μία σύντομη δήλωσή της η Κεμ, λέει ότι τα έγγραφα για την υγεία του Σουμάχερ έχουν εξαφανιστεί!

Ο ιατρικός φάκελος, μάλιστα, είναι διαθέσιμος προς πώληση από κάποιον που ισχυρίζεται ότι περιέχει τις γνήσιες ιατρικές σημειώσεις του Σουμάχερ, ο οποίος είχε ένα τρομακτικό ατύχημα στις 29 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους, ενώ έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις.

Η εκπρόσωπος Τύπου του Σουμάχερ, από την πλευρά της, απειλεί με νομική δράση, αν κάποια από τα στοιχεία του ιατρικού απορρήτου δοθούν στη δημοσιότητα.

«Για αρκετές ημέρες κλεμμένα έγγραφα και στοιχεία προσφέρονται προς πώληση. Ο προσφερών ισχυρίζεται ότι είναι ο ιατρικός φάκελος του Μίκαελ Σουμάχερ. Δεν μπορούμε να κρίνουμε αν τα έγγραφα είναι αυθεντικά. Ωστόσο, τα έγγραφα έχουν σαφώς κλαπεί. Η κλοπή έχει αναφερθεί. Η αστυνομία έχει αρχίσει τις έρευνες», είπε χαρακτηριστικά.

«Ρητά συμβουλεύουμε ότι τόσο η αγορά και όσο και η δημοσίευση των εν λόγω εγγράφων και των προσωπικών δεδομένων απαγορεύεται. Το περιεχόμενο των ιατρικών φακέλων είναι εντελώς προσωπικό και εμπιστευτικό και δεν πρέπει να τεθεί στη διάθεση του κοινού», πρόσθεσε η Κεμ.

Δεν είναι σαφές, πάντως, εάν οι συγκεκριμένες ιατρικές σημειώσεις προέρχονται από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ στη Γαλλία ή από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λωζάνης στην Ελβετία.

Σημειώνεται ότι ο Σουμάχερ μεταφέρθηκε από την Γκρενόμπλ στη Λωζάνη στις 16 Ιουνίου για να ξεκινήσει η αποκατάστασή του. Ο 46χρονος οδηγός δεν είναι σε θέση να μιλήσει ή να περπατήσει -παρά τις αναφορές- και περνάει μερικές φάσεις συνείδησης

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ