Γάζα: Συνεχίζεται ο κύκλος του αίματος – Βομβαρδίστηκε σχολείο

gazasxoleioamaxoireadypoi

Στο αίμα αμάχων πνίγεται ξανά η Γάζα με επίθεση σε σχολείο που λειτουργεί υπό την αιγίδα του ΟΗΕ ως καταφύγιο για εκατοντάδες εκτοπισμένους Παλαιστινίους. Τουλάχιστον 16 Παλαιστίνοι, ανάμεσά τους επτά παιδιά, σκοτώθηκαν και 200 τραυματίστηκαν από ισραηλινό βομβαρδισμό στο σχολείο-καταφύγιο στην Μπέιτ Χανούν, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας στη Γάζα.

Σκηνές πανικού και αλλοφροσύνης μεταξύ των αμάχων. Ο τρόμος ζωγραφισμένος στα μάτια των παιδιών στις φωτογραφίες από το καταφύγιο. Κραυγές στα νοσοκομεία με τους τραυματίες. Θρήνος για τους νεκρούς -μεταξύ των οποίων βρίσκεται και προσωπικό των Ηνωμένων Εθνών.
Εγκαταστάσεις του ΟΗΕ πλήττονται για τέταρτη φορά από την έναρξη της στρατιωτικής επιχείρησης του Ισραήλ. Σε 16 ημέρες επιδρομών και χερσαιών επιθέσεων έχουν χάσει τη ζωή τους περισσότεροι από 798 Παλαιστίνιοι -ανάμεσά τους 190 παιδιά - 5.000 έχουν τραυματισθεί - ενώ απο την πλευρά του Ισραήλ έχουν σκοτωθεί 32 .

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ