Η Bild για τους Βρετανούς τουρίστες: «Μεθάνε, βρωμάνε και δε φορούν ούτε εσώρουχο»

britishtouristready

Ένα άρθρο που ξεφτιλίζει - γελοιοποιεί και φτιάχνει ένα άθλιο προφίλ για τους βρετανούς τουρίστες που κάνουν τις διακοπές τους σε διάφορα νησιά δημοσιεύει η γερμανική Bild με τίτλο «Η Bild εξηγεί το φαινόμενο του ''Αγγλου Ασθενή'' στη Μαγιόρκα». Η εφημερίδα μιλά για τις συνήθειες των Βρετανών σε νησιά(ανάμεσά τους και τα ελληνικά φυσικά) με τα χειρότερα λόγια... χαρακτηρίζοντάς τους μέθυσους που η ανάσα τους βρωμά φτηνή βότκα σε ισπανικά θέρετρα, άπλυτους, βλάκες, χοντρούς, άσχημους, με το κορμί τους γεμάτο από κακόγουστα tattoo που ξεχνούν ακόμη και να φορέσουν τα εσώρουχά τους... Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει πως οι Βρετανοί συμπεριφέρονται με τόσο άσχημο τρόπο κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, λες και είναι άρρωστοι, χαρακτηρίζοντας τη συμπεριφορά τους «Σύνδρομο Πρίγκιπα Χάρι» που θέλει παντού να εμφανίζεται γυμνός σε κοινή θέα!
«Είναι μονίμως μεθυσμένοι δίχως να θυμούνται το ακριβώς έχουν πιει, κείτονται στους δρόμους αναίσθητοι, τσακώνονται μεταξύ τους, αλλά και με άλλους θαμώνες των μπαρ, στήνουν καυγάδες στο δρόμο και δεν τους νοιάζει τίποτα, ενώ οι γυναίκες περπατούν δίχως εσώρουχα και είναι έτοιμες να κάνουν σεξ με τον πρώτο τυχόντα», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

«Αν αναλογιστεί κανείς ότι καταναλώνουν τουλάχιστον τρία ποτήρια κρασί από το πρώτο δευτερόλεπτο(6.300 θερμίδες μέσα σε λίγες μόνο ώρες) φανταστείτε πόσα κιλά παίρνουν κατά τη διάρκεια των διακοπών τους», επισημαίνει το άρθρο.

Και τα «χτυπήματα» συνεχίζουν να έρχονται από παντού...

«Είναι τόσο μεθυσμένοι που δεν διστάζουν να πηδούν από τα μπαλκόνια για να βρεθούν στην πισίνα του ξενοδοχείου».
Πώς απάντησε ο αγγλικός Τύπος

Όπως ήταν φυσικό, τα δημοσιεύματα - απάντηση στο άρθρο της Bild δεν άργησαν να έρθουν. Η εφημερίδα «The Sunday Times» κάνει λόγο για ενοχλητική κριτική που φτάνει τα όρια της αγένειας , αναφέροντας ότι η γερμανική εφημερίδα μόλις «άνοιξε πόλεμο».
Από την πλευρά της η «Daily Telegraph» μεταφέρει το ρεπορτάζ χωρίς ιδιαίτερο σχολιασμό, γραμμή που έχει ακολουθήσει και η Daily Mail.
Η εφημερίδα «Sun» βάζει τίτλο «Τουλάχιστον εμείς δεν χρειάζεται να ''αρπάξουμε'' ξαπλώστρες».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS