Η νέα φήμη για Ομπάμα που συγκλονίζει τις ΗΠΑ

OBAMA-KAROLINA

Σε κατάσταση νευρικής κρίσης φέρεται να είναι η Μισέλ Ομπάμα και οι σύμβουλοι του Αμερικανού προέδρου μετά την έντονη φήμη που κυκλοφορεί σε ολόκληρο τον κόσμο ότι ο πρόεδρος – που είναι τελικά περισσότερο άτακτος απ' ότι φαινόταν- έχει συνάψει ερωτική σχέση με την κόρη του πιο εμβληματικού προέδρου των ΗΠΑ, του Κένεντι.
Σύμφωνα με το "The Enquirer" ο Μπάρακ Ομπάμα έχει παράνομο δεσμό με την Καρολάιν Κένεντι. Η θυγατέρα του δολοφονημένου προέδρου διορίστηκε πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Ιαπωνία σχεδόν αμέσως μετά την δεύτερη εκλογή του Ομπάμα. Η απόφαση του προέδρου να πάει στην Ιαπωνία χωρίς την Μισέλ έκανε την πρώτη κυρία πραγματικό θηρίο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τις φήμες ότι ο Ομπάμα είχε ερωτική σχέση με την Μπιγιονσέ, ενώ όλος ο κόσμος θυμάται τα selfies που έβγαζε με την γοητευτική πρωθυπουργό της Δανίας κάνοντας κυριολεκτικά έξαλλη την Μισέλ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ