Ιταλία: Σκότωσε τη γυναίκα και τα δύο του παιδιά και μετά είδε Μουντιάλ...

dolofonositaliaready

Συγκλονισμένη είναι η Ιταλία απο την υπόθεση δολοφονίας μιάς νεαρής γυναίκας και των 2 ανήλικων παιδιών της απο τον ίδιο το σύζυγο και πατέρα των παιδιών , στην περιοχή Μότα Βισκόντι, έξω από το Μιλάνο της Ιταλίας.

Ο δράστης είναι ο 31χρονος Κάρλο Λίσσι, ο οποίος αφού τους μαχαίρωσε θανάσιμα δε δίστασε να πάει σε καφετέρια με φίλους για να παρακολουθήσει το ματς Ιταλία - Αγγλία το περασμένο Σάββατο.
«Θέλω την πιο αυστηρή ποινή», φέρεται να είπε κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του και μετά την ομολογία του στυγερού εγκλήματος ο Λίσι.
Όπως αναφέρουν τα ιταλικά δημοσιεύματα ο 31χρονος αρχικά κάλεσε την αστυνομία αναφέροντας ότι βρήκε τη 38χρονη σύζυγό του, Κριστίνα Όμες, και τους μικρούς Τζούλια και Γκραμπριέλε νεκρούς στο σπίτι τους .
Ισχυρίστηκε ότι έβλεπε τον ποδοσφαιρικό αγώνα και μόλις επέστρεψε τους βρήκε όλους μέσα σε λίμνη αίματος, όμως, έπεφτε σε αντιφάσεις με αποτέλεσμα πολύ σύντομα οι άνδρες της ιταλικής αστυνομίας να καταλάβουν ότι ο ένοχος βρισκόταν μπροστά τους.
Αφού ομολόγησε, λοιπόν, περιέγραψε βήμα - βήμα τις κινήσεις του, και αποκάλυψε και το λόγο: Ήταν ερωτευμένος με μία συνάδελφό του η οποία δεν ανταποκρίθηκε ποτέ στο φλέρτ του αλλά εκείνος πίστευε ότι άν έβγαζε απο τη μέση τη σύζυγο του , είχε ... ελπίδες με την άλλη γυναίκα!
Έτσι, αφού πρώτα ήρθε σε ερωτική επαφή με τη σύζυγό του στο σαλόνι του σπιτιού τους και ενώ τα δύο παιδιά τους κοιμόντουσαν, σηκώθηκε όρθιος, κατευθύνθηκε προς την κουζίνα, πήρε ένα κουζινομάχαιρο και επέστρεψε στο σαλόνι όπου βρισκόταν η Κριστίνα Όμες.
Άρχισε να τις καταφέρνει τις πρώτες μαχαιριές, όταν εκείνη άρχισε να φωνάζει και να ρωτάει «γιατί το κάνεις αυτό;». Για να την κάνει να σιωπήσει τη γρονθοκόπησε στο πρόσωπο, ρίχνοντάς την στο δάπεδο χωρίς αισθήσεις, όπου την αποτελείωσε με μία μαχαιριά στο λαιμό. Συνέχεια είχαν η Τζούλια και ο Γκαμπριέλε, τους οποίους σκότωσε στο κρεβάτι τους με τον ίδιο φρικιαστικό τρόπο.
Αφού ολοκλήρωσε το αποτρόπαιο έγκλημα, πλύθηκε, άλλαξε ρούχα και κατευθύνθηκε σε καφετέρια όπου μαζί με άλλους 30 φίλους του είδαν τον αγώνα του Μουντιάλ.
«Δεν έτρεμε, δεν ήταν νευρικός, χαμογελούσε και μιλούσε για ποδόσφαιρο. Μάλιστα, πανηγύρισε για τα γκολ του Μαρκίζιο και του Μπαλοτέλι», δήλωσε ένας φίλος του δράστη στην αστυνομία.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ