Κάτι τρέχει ... «πονηρό» με Ομπάμα και Καρολάιν Κένεντι;

karolain-obamaready

Οι φήμες ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα είναι «ζωηρός» δεν είναι καινούργιες... Ειδικότερα, το τελευταίο διάστημα όλοι θυμόμαστε την χαριτωμένη selfie που έβγαλε ο Μπαράκ με την ξανθιά πρωθυπουργό της Δανίας στην κηδεία του Νέλσον Μαντέλα, υπό το βλοσυρό βλέμμα της Μισέλ. Αλλά, και την τραγουδίστρια Μπιγιονσέ, κάποιοι ήθελαν τον Αμερικανό πρόεδρο να την θαυμάζει, λίγο περισσότερο από όσο θα έπρεπε.

Όμως το τελευταίο διάστημα τα πράγματα δείχνουν να είναι πιο σοβαρά και να απειλείται ο γάμος του προεδρικού ζεύγους της Αμερικής! Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «The Enquirer», μετά το πρόσφατο ταξίδι του Ομπάμα στην Ιαπωνία, αξιωματούχος του Τόκιο αποκάλυψε ότι η σχέση του ζευγαριού δεν πηγαίνει καλά. Το ίδιο δημοσίευμα θέλει επίσης τον Αμερικανό πρόεδρο να διατηρεί σχέση με την 55χρονη Καρολάιν Κένεντι.

Η Κένεντι που είναι η κόρη του αδικοχαμένου, πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Τζον Κένεντι και της Τζάκυ Ωνάσση - Κένεντι, τοποθετήθηκε από τον Ομπάμα πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Ιαπωνία τον περασμένο Ιούλιο.

Σύμφωνα με το επίμαχο δημοσίευμα του περιοδικού, συνεργάτης του Ομπάμα, ο οποίος δεν κατονομάζεται, δήλωσε ότι η Μισέλ υποψιάζεται ότι «κάτι τρέχει» με τον σύζυγό της και την ξανθιά Καρολάιν.

Παράλληλα, ο Ιάπωνας αξιωματούχος Kazuyuki Hamada, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, έγραψε στο blog του στις 5 Απριλίου, ότι η Μισέλ είναι εξοργισμένη με την Κένεντι η οποία δεν έχει κάνει τίποτα για να διαψεύσει τις φήμες ότι ο γάμος του προέδρου βρίσκεται σε κίνδυνο! Ο ίδιος αξιωματούχος έγραψε: «Αν ρωτήσετε τον πρόεδρο, θα σας πει ότι δεν μπορεί να δείξει το πρόσωπό του στους ψηφοφόρους του, λόγω των χρημάτων που σπαταλά η Πρώτη Κυρία, ενώ αν ρωτήσετε την ίδια θα σας πει ότι ο πρόεδρος ερωτοτροπεί...»

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ