Κακοκαιρία , βλάβη ή τρομοκρατική ενέργεια προκάλεσαν την πτώση του αλγερινού αεροσκάφους ;

airalgeriaready

Τρία είναι τα επικρατέστερα σενάρια για την αεροπορική τραγωδία στο Μάλι, όπου 116 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους, όταν το αεροσκάφος, στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη.
Η κακοκαιρία
Η κακοκαιρία θεωρείται και το πιθανότερο αίτιο για την πτώση του αεροσκάφος της Air Algeri. Άλλωστε, την Πέμπτη στην περιοχή επικρατούσαν άγρια καιρικά φαινόμενα και έντονες καταιγίδες. Μάλιστα, ο πιλότος άλλαξε την πορεία της πτήσης στη προσπάθεια του να αποφύγει την καταιγίδα.
Τεχνική βλάβη
Πιο αδύναμο είναι το σενάριο το αεροσκάφος να υπέστη τεχνική βλάβη και για αυτό να συνετρίβη. Οι ειδικοί, όμως, το αποκλείουν, καθώς το αεροπλάνο ήταν μόλις 20 ετών.
Τρομοκρατική ενέργεια
Ένα σενάριο, το οποίο το υποστηρίζουν ακόμη περισσότερο οι συνωμοσιολόγοι είναι αυτό της τρομοκρατικής ενέργειας. Βέβαια, το συγκεκριμένο ενδεχόμενο δεν έχει αποκλειστεί πλήρως. Δημοσιογράφοι που μίλησαν με ντόπιους, ανέφεραν ότι τους είπαν ότι είδαν μια φωτεινή λάμψη στον ουρανό πριν πέσει το αεροσκάφος.
Οι ειδικοί αναφέρουν ότι δεν αποκλείουν καμία θεωρία.
Το γεγονός πως υπήρχε οσμή καυσίμου στο σημείο, ισχυρή οσμή καυσίμου της μηχανής, δείχνει ότι το αεροπλάνο διαλύθηκε μετά από σύγκρουση με το έδαφος, και δεν εξερράγη από βόμβα στον αέρα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 26|04|24 15:51

Mercedes-Benz GLC 220d ... The best or nothing [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ