Ομπάμα: Η Χίλαρι Κλίντον θα ήταν εξαιρετική πρόεδρος!

hillary clinton

Η Χίλαρι Κλίντον θα ήταν μια εξαιρετική πρόεδρος εάν αποφάσιζε να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ το 2016, είπε ο Μπαράκ Ομπάμα σε συνέντευξή του στο ABC News. Πρόσθεσε ότι η κα Κλίντον δεν θα συμφωνούσε μαζί του σε όλα και θα έκανε αρκετά πράγματα διαφορετικά ενώ την περιέγραψε ως "φίλη του" με την οποία μιλάει συχνά.

Σημείωσε ότι αρκετοί από τους πιθανούς Δημοκρατικούς υποψήφιους θα έκαναν πολύ καλά τη δουλειά, αλλά η κα Κλίντον ήταν η μοναδική την οποία ο πρόεδρος ονομάτισε. Η Χίλαρι Κλίντον αναμένεται να ανακοινώσει εάν θα είναι υποψήφια στις αρχές του 2015. Το 2008 ηττήθηκε από τον Μπαράκ Ομπάμα στην κούρσα για το χρίσμα του Δημοκρατικού υποψηφίου.

Ο κ. Ομπάμα πάντως παραδέχθηκε ότι οι ψηφοφόροι πιθανότατα θα θελήσουν κάτι που ο ίδιος περιέγραψε ως "νέα μυρωδιά αυτοκινήτου", αφήνοντας μάλιστα να εννοηθεί ότι δεν θα διαδραματίσει ο ίδιος σημαντικό ρόλο στην καμπάνια.

Πηγή: megatv.com

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ