Σκηνές θρίλερ και πανικού στο κέντρο του Λονδίνου απο επίθεση σμήνους μελισσών

londonready

Σκηνές θρίλερ στο κέντρο του Λονδίνου καθώς ένα σμήνος 20.000 μελισσών είχε κάνει φωλιά πάνω στο τζάμι της βιτρίνας καταστήματος ρούχων σε σημείο όπου οι υπάλληλοι είχαν τοποθετήσει μία επιγραφή για τις εκπτώσεις πράσινου χρώματος.

Ο κόσμος που περνούσε απο το σημείο έγινε στόχος της επίθεσης χιλάδων μελισσών , θυμίζοντας ταινία Χιτσκοκ.Οι περαστικοί προσπάθησαν να αποφύγουν τα τσιμπήματα , ενώ και τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα «δέχτηκαν» επίθεση απο τις μέλισσες. Ο πανικός που επικράτησε στο κέντρο του Λονδίνου ήταν απερίγραπτος.

Ένας φοιτητής, όταν είδε το παρκαρισμένο αυτοκίνητό του καλυμμένο από 20.000 μέλισσες, έπαθε σόκ , αλλά ευτυχώς ο ίδιος δεν τραυματίστηκε. «Πιστεύω ότι όλες έφυγαν, παρόλα αυτά κάθε φορά θα ελέγχω το αυτοκίνητο, πριν μπω», δήλωσε ο νεαρός, σύμφωνα με την Daily Mail.

Ο Βρετανικός Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός, ο οποίος βρέθηκε στα σημεία όπου έγιναν οι επιθέσεις, υποστηρίζει πως είναι η φύση των μελισσών τέτοια, που ψάχνουν για λουλούδια και για χρώματα, ενώ δικαιολόγησε την κατάσταση τονίζοντας πως οι μέλισσες ελκύονται από τα υπεριώδη χρώματα και αυτός είναι ο λόγος που έδειξαν προτίμηση στην πράσινη επιγραφή του γνωστού καταστήματος αλλά και στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ