Συγκλονίζει το ζευγάρι που ψάχνει στα συντρίμμια του Boeing την κόρη τους

parentsboeingoukraniaready

Η ανταλλαγή πυρών ανάμεσα σε φιλορώσους αυτονομιστές και τον ουκρανικό στρατό στον τόπο κατάρριψης του αεροσκάφους των Μαλαισιανών Αερογραμμών δεν φαίνεται να λυγίζει ή να φοβίζει τους γονείς της 25χρονης Φατίμα, επιβάτη της μοιραίας πτήσης. Χέρι-χέρι περπατούν ανάμεσα στα συντρίμμια αναζητώντας το παιδί τους.
Η Άντζελα Ντατσίνσκι, μητέρα του θύματος λέει: «Έχουμε υποσχεθεί στην κόρη μας ότι θα έρθουμε εδώ, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Υπήρχε ο παράγοντας του χρόνου. Θα έπρεπε να έρθουμε εδώ την ώρα που συνέβη, την επόμενη ημέρα, αλλά...».
Οι γονείς της νεαρής μηχανικού από το Περθ της Αυστραλίας άφησαν λίγα λουλούδια στον τόπο της αεροπορικής τραγωδίας. Ο πατέρας της ο οποίος φορούσε μια μπλούζα με τη φωτογραφία της που έγραφε "Φατίμα σε αγαπάμε" έψαχνε ανάμεσα στα συντρίμμια την κόρη τους, ελπίζοντας να βρει ένα σημάδι ζωής, παρά τις προειδοποιήσεις των επισήμων να μη μπουν στη ζώνη του πυρός.
Ο Τζορτζ Ντατσίνσκι, πατέρας του θύματος δηλώνει: «Είμαστε εδώ για γαλήνη, εκείνη είναι για γαλήνη και θα είναι για πάντα».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ