Τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν - Μέρκελ - Ολάντ για τη διένεξη Ουκρανίας - Ρωσίας

putin-2

Ταυτόχρονη τηλεφωνική επικοινωνία με τη γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ και τον γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, είχε ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν όπου συζητήθηκε το ενδεχόμενο κόστος που θα έχει για την Ευρώπη η διένεξη Ρωσίας και Ουκρανίας γύρω από το ρωσικό φυσικό αέριο, ανακοίνωσε σήμερα το Κρεμλίνο.

Στην ταυτόχρονη τηλεφωνική επικοινωνία με τους ηγέτες της Γερμανίας και της Γαλλίας ο πρόεδρος Πούτιν εξέφρασε επίσης την "έντονη ανησυχία" του για τη στρατιωτική επιχείρηση της Ουκρανίας απέναντι στους φιλορώσους αυτονομιστές στις ανατολικές επαρχίες της χώρας, αναφέρει η ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

«Συζήτησαν επίσης για τις πιθανές συνέπειες στην ενεργειακή ασφάλεια της Ευρώπης και στις οικονομίες των ευρωπαϊκών κρατών μετά την αποτυχία των διαπραγματεύσεων της Μόσχας με το Κίεβο σχετικά με τη διευθέτηση του χρέους που έχει η Ουκρανία για τις ρωσικές παραδόσεις φυσικού αερίου» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ