Φήμες για εξωσυζυγική σχέση του Ομπάμα με την Καρολάιν Κένεντι...

miselobamaready

Η απιστία φαίνεται ότι είναι στο DNA των Αμερικανώ προέδρων! Τις τελευταίες ώρες φήμες θέλουν το ζεύγος Ομπάμα να περνάει μεγάλη κρίση , καθώς ένα ταξίδι του Αμερικανού προέδρου στην Ιαπωνία έχει φουντώσει τη φημολογία για παράνομη σχέση του με την Καρολάιν Κένεντι, κόρη του δολοφονηθέντα προέδρου των ΗΠΑ.

Η Καρολάιν Κένεντι έχει τοποθετηθεί από τον πλανητάρχη πρέσβειρα της αμερικανικής κυβέρνησης στο Τόκιο. Μια επίσκεψή του στην Ιαπωνία, χωρίς τη σύζυγό του, ήταν αρκετή για να να φουντώσει τη φημολογία περί παράνομης σχέσης του με τη θυγατέρα του Κένεντι.

Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ φέρεται να είναι εξοργισμένη με το ταξίδι του Ομπάμα στην Ιαπωνία και κατηγορεί την Καρολάιν ότι αποπλανεί τον άντρα της, όπως αποκαλύπτει το Enquirer.
Τις ατασθαλίες του Ομπάμα, σύμφωνα με πηγή, αποκάλυψε ένας πολιτικός, που κατηγόρησε και τη Μισέλ Ομπάμα για τεράστιες και άσκοπες σπατάλες. Άλλες πηγές αναφέρουν ότι η πρώτη κυρία είναι τόσο ζηλιάρα, που υποψιάζεται ότι ο σύζυγός της έχει σχέση με όποια γυναίκα μιλάει, ειδικά αν είναι και νόστιμη.

Η Μισέλ φέρεται να έγινε τόσο τόσο έξαλλη από το δημοσίευμα που έφυγε από τον Λευκό Οίκο και πήγε σε ένα ξενοδοχείο της Βιρτζίνια για να ηρεμήσει.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ