Η WFW δημοσιεύει νέα έκθεση με τίτλο «Το Μέλλον της Ανανεώσιμης Ενέργειας: Παραγωγή Ανανεώσιμης Ενέργειας, Επιχειρηματικός Κίνδυνος και Ανάπτυξη Εταιρικών Συμβάσεων Πώλησης Ηλεκτρικής Ενέργειας»

Η WFW δημοσιεύει νέα έκθεση με τίτλο «Το Μέλλον της Ανανεώσιμης Ενέργειας: Παραγωγή Ανανεώσιμης Ενέργειας, Επιχειρηματικός Κίνδυνος και Ανάπτυξη Εταιρικών Συμβάσεων Πώλησης Ηλεκτρικής Ενέργειας»

Η Watson Farley & Williams («WFW») βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη δημοσίευση της νέας της έκθεσης με τίτλο «Το Μέλλον της Ανανεώσιμης Ενέργειας: Παραγωγή Ανανεώσιμης Ενέργειας, Επιχειρηματικός Κίνδυνος και Ανάπτυξη Εταιρικών Συμβάσεων Πώλησης Ηλεκτρικής Ενέργειας».


Η έκθεση, βασισμένη σε συνεντεύξεις που διενεργήθηκαν από την Acuris με συμμετοχή 150 έμπειρων επενδυτών, χρηματοδοτών, φορέων ανάπτυξης και παραγωγών ενέργειας στην Ευρώπη και στην Νοτιοανατολική Ασία, παρέχει μια σαφή εικόνα για τις τρέχουσες καίριες περιφερειακές και παγκόσμιες τάσεις που επηρεάζουν την αγορά, καθώς και για θέματα που θα διαμορφώσουν το μέλλον του τομέα της ανανεώσιμης ενέργειας.

Ο Malte Jordan, συνεπικεφαλής του Διεθνούς Τομέα Ενέργειας της WFW, σχολίασε: «Οι νέες επενδύσεις στην ανανεώσιμη ενέργεια κινούνται γοργά προς ένα σημαντικό ορόσημο: την παραγωγή ενέργειας χωρίς την ανάγκη επιδοτήσεων. Αυτή η νέα εποχή θα φέρει εξίσου προκλήσεις και ευκαιρίες. Όσοι είναι σε θέση να κατανοήσουν και να διαχειριστούν καλύτερα τους επιχειρηματικούς κινδύνους, να ασχοληθούν με και να αναπτύξουν το κομμάτι των εταιρικών συμβάσεων πώλησης ηλεκτρικής ενέργειας και να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση της μη σταθερής παραγωγής ενέργειας μέσω λύσεων αποθήκευσης ενέργειας, είναι πιθανό να έχουν ένα ανταγωνιστικό προβάδισμα,».

Ο Henry Stewart, συνεπικεφαλής του Διεθνούς Τομέα Ενέργειας της WFW,   προσέθεσε: «Η Ευρώπη, ως η πιο ώριμη αγορά ανανεώσιμης ενέργειας παγκοσμίως, πρωτοστατεί στην παραγωγή ενέργειας απαλλαγμένης από επιδοτήσεις. Καθώς η Ασία θα αντιμετωπίσει σύντομα τις ίδιες προκλήσεις, επί του παρόντος, η αποσπασματική νομοθετική ρύθμιση είναι ο κύριος σκόπελος για την ανάπτυξη του τομέα της ανανεώσιμης ενέργειας στην περιοχή. Πιστεύω ότι αυτή η έκθεση παρουσιάζει ενδιαφέρον όχι μόνο για τους πελάτες μας, αλλά και σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για το μέλλον της ανανεώσιμης ενέργειας παγκοσμίως».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ