Κοινή επιτροπή διαχείρισης των "κόκκινων" δανείων

kokkina daneia

Συμφωνία για τη συγκρότηση κοινής επιτροπής που θα επεξεργαστεί λεπτομερώς την στρατηγική για τα κόκκινα δάνεια αλλά και θα συντονίσει την ολοκλήρωση του θεσμικού πλαισίου συμφώνησαν οι υπουργοί Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Σταθάκης και Ευκλείδης Τσακαλώτος, με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομίας, οι δύο υπουργοί συναντήθηκαν σήμερα με τον κ. Στουρνάρα και υπηρεσιακούς παράγοντες της τράπεζες και αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με τη διαχείριση του προβλήματος των μη εξυπηρετούμενων δανείων και για σχετικές διοικητικές και νομοθετικές πρωτοβουλίες.

Η απόφαση για τη σύσταση της Επιτροπής δείχνει ότι υπάρχει ακόμη μεγάλη απόσταση των θέσεων της κυβέρνησης, που ζητούσε τριετή παράταση για τις πωλήσεις κόκκινων δανείων πρώτης κατοικίας ή μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε funds, από τις θέσεις των δανειστών και ιδιαίτερα της ΕΚΤ που ζητά να έχουν οι τράπεζες άμεσα της δυνατότητα πώλησης των μη εξυπηρετούμενων δανείων τους.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ