Μητσοτάκης: Το ποδόσφαιρο γύρισε χρόνια πίσω

Για τραγικές εικόνες οι οποίες πηγαίνουν το ποδόσφαιρο και την εικόνα της χώρας πολλά χρόνια πίσω έκανε λόγο ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος σε όσα συνέβησαν στο ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, στο γήπεδο της Τούμπας.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Grecian Echoes» στη Βοστώνη, όπου βρίσκεται, ο πρόεδρος της Ν.Δ. τόνισε πως η κυβέρνηση έταζε και υποσχόταν κάθαρση, ενώ επεσήμανε πως το ποδόσφαιρο είναι ένα μεγάλο λαϊκό σπορ και δεν μπορούν να γίνονται ανεκτές αυτές οι εικόνες. «Ο νόμος πρέπει να εφαρμόζεται» πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στα ελληνοτουρκικά, είπε πως η Ελλάδα πρέπει να είναι σε εγρήγορση καθι στάθηκε στην ανάγκη ενότητας, ψυχραιμίας και αυτοπεποίθησης.

Όπως συμπλήρωσε, η Ελλάδα πρέπει να εξηγήσει «τι ακριβώς κάνει η Τουρκία, γιατί έχουμε το δίκαιο με το μέρος μας και γιατί πρέπει να αναβαθμίζεται η γεωπολιτική θέση της Ελλάδας».

Σε ό,τι αφορά το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι «όλοι πρέπει να σεβαστούν την ιδιαίτερη ευαισθησία των Ελλήνων για την ταυτότητα της Μακεδονίας».

Εξάλλου, ο κ. Μητσοτάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση πως δεν θέλει να δώσει το δικαίωμα στους ομογενείς να ψηφίζουν στον μόνιμο τόπο της διαμονής τους.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Booking.com

 

emfylies idees

symmaxia

 Copyright © 2018 YSTEROGRAFO NEWS