Συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου στον Μίλτο Τεντόγλου

 

Συγχαρητήρια μηνύματα στον Μίλτο Τεντόγλου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο άλμα εις μήκος, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου στο Βερολίνο, έστειλε η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της χώρας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, εξέφρασε τα «θερμά του συγχαρητήρια για την κορυφαία ευρωπαϊκή διάκριση» και ευχήθηκε να συνοδεύουν τον 20χρονο πρωταθλητή «ανάλογες διακρίσεις σε παγκόσμιο και ολυμπιακό επίπεδο».

«Θερμά συγχαρητήρια στον Μίλτο Τεντόγλου, που με την επιμονή και το ταλέντο του κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα» τόνισε από την πλευρά του, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ενώ ο πρόεδρος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης, επεσήμανε τα εξής: «Θερμά συγχαρητήρια στον πρωταθλητή Ευρώπης στο μήκος Μίλτο Τεντόγλου. Μας έκανε υπερήφανους σε μια στιγμή που το έχουμε περισσότερο ανάγκη από ποτέ!».

Το Κίνημα Αλλαγής, ταυτόχρονα, εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση, στην οποία τονίζεται ότι «ο νεαρός πρωταθλητής αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και περίτρανη απόδειξη των δυνατοτήτων της νέας γενιάς. Με το πάθος, τον δυναμισμό του και την επίμονη προσπάθεια μπόρεσε να αναδειχθεί πρωταθλητής Ευρώπης και να τονώσει το ηθικό όλων των Ελλήνων».

Τέλος, ο πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, επεσήμανε τα εξής: «Και εκεί που όλοι είμαστε στα πατώματα έρχεται ένας νεαρός, 20 μόλις ετών, ο Μίλτος Τεντόγλου & κατακτά χρυσό μετάλλιο στο μήκος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Βερολίνο. Ο Τεντόγλου με άλμα 8,25 έγινε ο νεαρότερος Έλληνας που αναδεικνύεται πρωταθλητής Ευρώπης στίβου. Μπράβο μάγκα».

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Booking.com

 

emfylies idees

symmaxia

 Copyright © 2018 YSTEROGRAFO NEWS