ΝΔ: Η ΕΛΑΣ μπορεί να επιβάλει την τάξη - Η κυβέρνηση δεν την αφήνει

«Η Ελληνική Αστυνομία έδειξε ότι μπορεί να επιβάλλει την τάξη αρκεί να την αφήσει η κυβέρνηση να κάνει τη δουλειά της», τονίζει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωση της σχολιάζοντας την εκκένωση κτιρίων στα Εξάρχεια, που πραγματοποίησαν νωρίτερα σήμερα οι αστυνομικές αρχές.

Παράλληλα η Πειραιώς επισημαίνει ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση της ΕΛΑΣ θα πρέπει να γίνει οδηγός για την αποκατάσταση της νομιμότητας, συμπληρώνοντας πως τα Εξάρχεια ανήκουν στους κατοίκους τους και όχι στις συμμορίες.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Μετά την κλιμάκωση της βίας στα Εξάρχεια, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα την επίθεση με μαχαίρια σε Εισαγγελικό Λειτουργό και σε άνδρες του Λιμενικού, η Ελληνική Αστυνομία έδειξε σήμερα ότι μπορεί κάλλιστα να επιβάλλει την τάξη, αρκεί η κυβέρνηση να την αφήσει να κάνει τη δουλειά της».

«Η εκκένωση τριών κτιρίων που βρίσκονταν υπό κατάληψη και οι συλλήψεις που ακολούθησαν, θα πρέπει να γίνουν οδηγός για την αποκατάσταση της νομιμότητας. Τα Εξάρχεια και κάθε γειτονιά της Αθήνας ανήκουν στους κατοίκους τους και όχι στις συμμορίες που τις λυμαίνονται».

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Booking.com

 

emfylies idees

symmaxia

 Copyright © 2018 YSTEROGRAFO NEWS