ΝΔ: Σε ποιες τσέπες κατέληγαν τα χιλιάδες ευρώ του Πετσίτη;

Ψηλά στην πολιτική επικαιρότητα κρατά η ΝΔ την υπόθεση Πετσίτη, σημειώνοντας ιδιαίτερα το γεγονός ότι όλο και περισσότερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σπεύδουν να κρατήσουν «αποστάσεις ασφαλείας» από τον Νίκο Παππά. 

Η Αξιωματική Αντιπολίτευση αναφέρεται ιδιαίτερα στις συνεντεύξεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου στα Παραπολιτικά 90,1, αλλά και τα όσα είπε με νόημα ο Σάκης Παπαδόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ για το «ηθικό πλεονέκτημα».

Η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της αναφέρεται πλέον ανοικτά τον ίδιο τον πρωθυπουργό, απευθύνοντας δύο ερωτήματα: «Γνωρίζει σε ποιες τσέπες κατέληγαν τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που εισέπραττε ο Μανώλης Πετσίτης ο οποίος μπαινόβγαινε στο Μαξίμου; Ο κ. Παππάς εξακολουθεί να έχει την εμπιστοσύνη του κ. Τσίπρα;»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κόμματος:

«Το ένα μετά το άλλο τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κρατούν αποστάσεις ασφαλείας από τον Νίκο Παππά. Μετά τους κ. Τζανακόπουλο και Σκουρλέτη ακολούθησαν οι κ. Μουζάλας και Παπαδόπουλος, ενώ η Ζωή Κωνσταντοπούλου αξιώνει το αυτονόητο: Να ανοίξουν οι λογαριασμοί όλων των εμπλεκομένων. Τα ερωτήματα είναι πια αμείλικτα για τον κ. Τσίπρα: Γνωρίζει σε ποιες τσέπες κατέληγαν τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που εισέπραττε ο Μανώλης Πετσίτης ο οποίος μπαινόβγαινε στο Μαξίμου; Ο κ. Παππάς εξακολουθεί να έχει την εμπιστοσύνη του κ. Τσίπρα;»

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Booking.com

 

emfylies idees

symmaxia

 Copyright © 2018 YSTEROGRAFO NEWS