Μητσοτάκης στην πρώτη ΚΟ της ΝΔ: Να υπηρετήσουμε τη Δημοκρατία με μια νέα ποιότητα

Πανηγυρικός ήταν ο χαρακτήρας στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, της πρώτης με πρωθυπουργό πλέον τον αρχηγό του κόμματος, Κυριάκο Μητσοτάκη. Το «παρών» έδωσαν και οι ευρωβουλευτές του κόμματος. Γεμάτη ασφυκτικά η αίθουσα της Γερουσίας, με αποτέλεσμα πολλοί να μείνουν όρθιοι.

«Είναι πολύ όμορφη η εικόνα της Γερουσίας να είναι γεμάτη με τους 158 βουλευτές» είπε ο κ. Μητσοτάκης, μόλις ανέβηκε στο βήμα, καταχειροκροτούμενος.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ευχαρίστησε τον απερχόμενο γραμματέα της ΚΟ, Κωνσταντίνο Τσιάρα, ο οποίος έλαβε το λόγο στην έναρξη της σύνεδριασης.

Επίσης, καλωσόρισε τους βουλευτές που εξελέγησαν για πρώτη φορά, γεγονός που σηματοδοτεί -όπως τόνισε- την ανανέωση του κόμματος, αλλά και τη διεύρυνσή του, δεδομένου ότι αρκετοί από τους νέους βουλευτές προέρχονται από όμορες πολιτικές δυνάμεις.

«Η αναβάθμιση του πολιτικού λόγου είναι προϋπόθεση για τη συμμετοχή των πολιτών στα κοινά. Να υπηρετήσουμε τη Δημοκρατία με μια νέα ποιότητα. Η ψήφος της 7ης Ιουλίου υπήρξε απάντηση στη δημαγωγία, αλλά και στις βίαιες συμπεριφορές» είπε στη συνέχεια, αναφερόμενος στην απουσία της Χρυσής Αυγής από τα έδρανα της Βουλής.

Ο πρωθυπουργός έσπευσε, ωστόσο, να προειδοποιήσει ότι η μάχη του λαϊκισμού θα είναι διαρκής, τόσο στη Βουλή όσο και στην κοινωνία, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο με την αποφυγή ρουσφετιών και υποσχέσεων χωρίς αντίκρυσμα.

«To Κοινοβούλιο είναι ένα μεγάλο σχολείο» είπε στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης, θυμίζοντας τα λόγια του πατέρα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο οποίος έλεγε ότι με την παρουσία στη Βουλή πάντα μαθαίνεις κάτι.

Γραμματέας της ΚΟ ο Σταύρος Καλαφάτης

«Μας περιμένει πολλή δουλειά σε μια δύσκολη, αλλά γεμάτη τετραετία» κατέληξε, προτείνοντας ως νέο γραμματέα της ΚΟ τον Σταύρο Καλαφάτη. Σας καλώ να τον ψηφίσετε, να μην του κάνετε τη ζωή δύσκολη. Καλή επιτυχία και καλή δύναμη σε όλους.»

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Booking.com

 

emfylies idees

symmaxia

 Copyright © 2018 YSTEROGRAFO NEWS