Άδ. Γεωργιάδης: Έλαβα εξώδικο από την Όλ. Γεροβασίλη

Άδ. Γεωργιάδης: Έλαβα εξώδικο από την Όλ. Γεροβασίλη

Εξώδικο απέστειλε η τέως υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη προς τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος, σχετικά με τις αναφορές του για την κ. Γεροβασιλή σχετικά με την υπόθεση στο Μάτι.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο υπουργός: «Έλαβα προ ολίγου αυτό το εξώδικο από την Όλγα Γεροβασίλη, θα απαντήσω από το βήμα της Βουλής το απόγευμα».

https://twitter.com/AdonisGeorgiadi/status/1285931848582004736



Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα, η Όλγα Γεροβασίλη, απέστειλε εξώδικο και στην εφημερίδα «Καθημερινή», για το δημοσίευμα σχετικά με φερόμενες παρεμβάσεις της, ως υπουργού προ διετίας, να ζητεί συγκάλυψη ευθυνών για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Χθές, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, σχετικά με τις κατηγορίες για συγκάληψη, η τέως υπουργός Προστασίας του Πολίτη ανέφερε ότι «προχώρησα σε εξώδικο και μήνυση και θα συνεχίσω με όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να προστατεύσω τον εαυτό μου».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ