Αδ. Γεωργιάδης: Πολιτικά δειλός ο Π. Καμμένος - Το έβαλε στα πόδια στην επίσκεψη Ερντογάν

Αδ. Γεωργιάδης: Πολιτικά δειλός ο Π. Καμμένος - Το έβαλε στα πόδια στην επίσκεψη Ερντογάν

«Πολιτικά δειλό» χαρακτήρισε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδης, σχολιάζοντας «την απουσία Καμμένου από την επίσκεψη Ερντογάν».

«Για την επίσκεψη Ερντογάν αυτή καθαυτή δεν θα πω τίποτε ακόμη αφ´ενός διότι δεν έχει τελειώσει, θέλω πρώτα να ολοκληρωθεί και η επίσκεψη του στην Θράκη, αφετέρου διότι δεν θέλω να ασκήσω κριτική στην κυβέρνηση, ενώ ο πρόεδρος της Τουρκίας είναι ακόμη εδώ. Όμως δεν θα αντισταθώ στον πειρασμό να σχολιάσω την απουσία του υπουργού Εθνικής Αμύνης κ. Πάνου Καμμένου» έγραψε ο κ. Γεωργιάδης σε ανάρτησή του στο Facebook, για να προσθέσει: «Προφανές φυσικά ότι οι Τούρκοι ζήτησαν για να πραγματοποιηθεί το ταξίδι, να εξαφανίσουν τον Καμμένο. Ντροπή πρώτη ότι και ο Τσίπρας και ο Κοτζιάς και ο ίδιος το δέχθηκαν. Ό,τι και να είναι ο Καμμένος, παραμένει ο Υπουργός Αμύνης της χώρας και ο αποκλεισμός του με τέτοιο εξωφθαλμο τρόπο είναι ανεπίτρεπτος (εκτός και αν ο Τσιπρας θεώρησε ότι θα βλάψει κάνοντας καμμία ανοησία ο Καμμένος την επίσκεψη..)».
Όπως υποστήριξε ο κ. Γεωργιάδης, «το ακόμη πιο πολιτικά γελοίο είναι ότι ένας άνθρωπος που ως αντιπολίτευση έλεγε ότι η ανακήρυξη της ΑΟΖ π.χ. είναι το όνειρο της ζωής του και ότι πρέπει να το κάνουμε αδιαφορώντας για την Τουρκία, το ότι το έβαλε στα πόδια δείχνει πόσο πολιτικά δειλός είναι».

«Πρώτος για ανέξοδους λεονταρισμούς με στεφάνια πάνω από τα Ίμια και μεγάλες κουβέντες αλλά μόλις ο Ερντογάν έβαλε φωνή, κρύφτηκε.... αυτό για να καταλάβετε ποιοι μας κατηγορούσαν με χυδαιότητες τόσα χρόνια» σχολίασε για να καταλήξει: «Τα υπόλοιπα αφού φύγει ο Ερντογάν με την ευχή όλα να πάνε καλά...».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ