Άδειασμα Κοτζιά σε Τσίπρα για την ΑΟΖ: Καταφεύγει σε μισές αλήθειες

Άδειασμα Κοτζιά σε Τσίπρα για την ΑΟΖ: Καταφεύγει σε μισές αλήθειες

Για «μισές αλήθειες» κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα ο Νίκος Κοτζιάς, αναφερόμενος σε χθεσινές δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τη συμφωνία της κυβέρνησης με την Ιταλία και καθορισμό της ΑΟΖ.

«Είχαμε καταλήξει σε συμφωνία με τον Τζεντιλόνι το 2016, αλλά... »

Ο Αλέξης Τσίπρας υποστηρίζει πως το 2016 είχε φτάσει σε αντίστοιχη συμφωνία με τον τότε Ιταλό πρωθυπουργό, Πάολο Τζεντιλόνι αλλά ο Νίκος Κοτζιάς τον απέτρεψε λέγοντας ότι θα ασκηθεί σκληρή κριτική από την αντιπολίτευση.

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών διαψεύδει τον Αλέξη Τσίπρα, «πολύ λυπάμαι. Καταφεύγει πολλές φορές σε μισές αλήθειες» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοτζιάς μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.

Ο κ. Κοτζιάς δήλωσε πως είχε εισηγηθεί επί των ημερών του «να κάνουμε επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης, αφού κλείσουμε τους κόλπους», διαψεύδοντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ που του επέρριψε την ευθύνη για την μη υπογραφή της συμφωνίας λόγω «του φόβου της τεράστιας κριτικής και επίθεσης από την αντιπολίτευση». «Η ΑΟΖ είναι δικαιώματα ενώ η αιγιαλίτιδα ζώνη και οι κόλποι είναι κυριαρχία. Η ΑΟΖ δεν έχει κυριαρχία», κατέληξε ο κ. Κοτζιάς.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS