Ο Μητσοτάκης θα απαντήσει σε Τσίπρα και Γεννηματά την Παρασκευή στη Βουλή

Ο Μητσοτάκης θα απαντήσει σε Τσίπρα και Γεννηματά την Παρασκευή στη Βουλή

Στις ερωτήσεις του Αλέξη Τσίπρα και της Φώφης Γεννηματά θα απαντήσει την Παρασκευή, στην «Ώρα του Πρωθυπουργού», ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός θα απαντήσει στην επίκαιρη ερώτηση του Αλέξη Τσίπρα αναφορικά με τη στάση της κυβέρνησης απέναντι στους δράστες οικονομικών εγκλημάτων και εγκλημάτων διαφθοράς ενώ εν συνεχεία θα απαντήσει στην επίκαιρη ερώτηση της επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής με θέμα το μεταναστευτικό και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νησιά του Αιγαίου.

Σημειώνεται, επίσης, ότι την ερχόμενη Δευτέρα, στο πλαίσιο της τελευταίας συνεδρίασης της Βουλής για την Αναθεώρηση του Συντάγματος, θα διεξαχθεί συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών.

Η επίκαιρη ερώτηση Τσίπρα προς τον Κ. Μητσοτάκη

Υπενθυμίζεται ότι η επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης αφορούσε την επιεική, όπως τη χαρακτήριζε, στάση της κυβέρνησης απέναντι στους δράστες οικονομικών εγκλημάτων και στα εγκλήματα διαφθοράς. Στην ερώτησή του εντάσσει και το θέμα της αναθεώρησης του Συντάγματος, αναφερόμενος στην άρνηση της κυβέρνησης να δεχτεί την ερμηνευτική διάταξη που πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ και με την οποία, όπως λέει, δεν κινδυνεύει με παραγραφή η υπόθεση Novartis.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ