Αποδοκιμάστηκε έντονα από συνταξιούχους στη Θεσσαλονίκη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μηταφίδης [video]

mhtafidis thess

Απαγορευτικό από τους συνταξιούχους στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Δημητριάδη, ο οποίος θέλησε να να βρεθεί στην εκδήλωση τιμής για την 80η επέτειο από την εξέγερση των εργατών της Θεσσαλονίκης, στις 9 Μαΐου του 1936.

Οι συνταξιούχοι διαμαρτυρήθηκαν στον κ. Μηταφίδη γιατί ψήφισε το ασφαλιστικό και σύμφωνα με το thestival.gr πλησίασαν τον κ. Μηταφίδη και τον κατηγόρησαν για την επιλογή του να ψηφίσει μείωση των συντάξεων, εμποδίζοντάς τον παράλληλα από το να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Στη συνέχεια, ο κ. Μηταφίδης και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αποδοκιμάστηκαν από εκπροσώπους σωματείων που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, καθώς κατέθεταν στεφάνι. Το μέλος της ΛΑΕ Δέσποινα Χαραλαμπίδου δήλωσε: "Σήμερα τόλμησαν χωρίς καμία ντροπή να έρθουν στο μνημείο του εργάτη βουλευτής και αντιπροσωπεια του ΣΥΡΙΖΑ όταν χθες ειπαν ενα μεγάλο "ναι" στην κατεδάφιση της κοινωνικής ασφάλισης τη στιγμή που χιλιάδες διαδηλωτές στο Σύνταγμα αντιμετωπίστηκαν με την πιο άγρια καταστολή".

Ο πρόεδρος του ΕΚΘ, Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης παρενέβη για να επισημάνει ότι “η εκδήλωση είναι για όλους” και “δεν είναι συγκυριακή”.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τριαντάφυλλος Μηταφίδης δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «ιδιοκτήτες στην ιστορία δεν υπάρχουν». «Να μην συμπεριφέρονται ως ιδιοκτήτες της ιστορίας όσοι το έβαλαν στα πόδια τα προηγούμενα χρόνια και ανέχθηκαν ή υπηρέτησαν πολιτικές που οδήγησαν τη χώρα στα σημερινά τραγικά αδιέξοδα από τα οποία προσπαθεί να τη βγάλει ο ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε.

https://www.youtube.com/watch?v=KKwTjB3i1WA

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ