Θρίαμβος Χαρδαλιά από την πρώτη Κυριακή: Από σήμερα ξεκινάμε όλοι μαζί τον αγώνα για μια καλύτερη Αττική

Θρίαμβος Χαρδαλιά από την πρώτη Κυριακή: Από σήμερα ξεκινάμε όλοι μαζί τον αγώνα για μια καλύτερη Αττική

«Σας ζήτησα την ψήφο σας, μου δώσατε την καρδιά σας», είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς, στις πρώτες δηλώσεις του μετά την επικράτησή του στην περιφέρεια Αττικής, από τον α’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

«Μου δώσατε ισχυρότατη εντολή να πάμε την Αττική μπροστά. Σας ευχαριστώ πολύ, είμαι πραγματικά ευγνώμων», πρόσθεσε ο Νίκος Χαρδαλιάς, μιλώντας για τη νίκη του στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Ευχαρίστησε επίσης τον πρωθυπουργό «για την εμπιστοσύνη του και την ευκαιρία που μου δίνει».

«Γνωρίζω αν μη τι άλλο ότι η ευθύνη που αναλαμβάνω είναι τεράστια, κι υπόσχομαι να κάνω τα πάντα για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας και κυρίως να τιμήσω την εντολή σας», δήλωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς για την επικράτησή του στις περιφερειακές εκλογές.

«Ξέρω ότι το έργο που αναλαμβάνουμε είναι πολύ δύσκολο, αλλά μπορούμε, και να είστε σήμερα ότι θα τα καταφέρουμε γιατί μιλάμε για τη ζωή μας, μιλάμε για το αύριο των παιδιών μας» σημείωσε.

«Από σήμερα ξεκινάμε όλοι μαζί τον αγώνα για μια καλύτερη, ποιοτικότερη, και κυρίως ασφαλέστερη Αττική. Στον αγώνα αυτό δεν περισσεύει κανείς, ανεξάρτητα τι ψήφισε σήμερα. Θέλουμε όλους τους ενεργούς πολίτες δίπλα μας, γιατί όλοι μαζί σήμερα νικήσαμε, και όλοι μαζί θα παλέψουμε τα επόμενα πέντε χρόνια. Και όλοι μαζί, να είστε σίγουροι, θα τα καταφέρουμε» πρόσθεσε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Στις δηλώσεις του, ο νέος περιφερειάρχης Αττικής συνεχάρη τους άλλους υποψήφιους για τον δικό τους αγώνα. «Μαζί καλούμαστε να περπατήσουμε τα επόμενα χρόνια και προσμένω στη συνεργασία τους», υπογράμμισε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ