Βρούτσης για δημοσίευμα Reuters: Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, η Αχτσιόγλου κάνει τον ντετέκτιβ

Βρούτσης για δημοσίευμα Reuters: Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, η Αχτσιόγλου κάνει τον ντετέκτιβ

Σε νέα διάψευση του δημοσιεύματος του Reuters για πρόθεση της κυβέρνησης να πουλήσει ασφαλιστικές οφειλές σε ξένα fund, προχώρησε ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης.

Μιλώντας στον Alpha, ο κ. Βρούτσης επανέλαβε ότι πρόκειται για φήμες και τόνισε ότι δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο που να έχει σχεδιαστεί από το υπουργείο Εργασίας. Παράλληλα, κατηγόρησε την Έφη Αχτσιόγλου ότι έχει αναλάβει ρόλο ντετέκτιβ και δημοσιογράφου.

«Δεν υπάρχει τίποτα που να έχει σχεδιαστεί από το υπουργείο Εργασίας, ούτε έχουμε συζητήσει ή προετοιμάσει κάτι σε ένα τέτοιο ζήτημα», είπε ο κ. Βρούτσης και εξήγησε γιατί προέβη στη χθεσινή διάψευση. «Είναι μια σοβαρή είδηση και γι' αυτό την διέψευσα κατηγορηματικά και υπογραμμισμένα. Νομίζω ότι κλείνει το θέμα. Και ο Μηταράκης και εγώ αν είναι να πούμε κάτι, το λέμε δημόσια», σημείωσε.

Βρούτσης: Η Αχτσιόγλου κάνει τον δημοσιογράφο και τον ντετέκτιβ

Απαντώντας στην τέως υπουργό Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, ο κ. Βρούτσης σημείωσε χαρακτηριστικά: «Έχει πάρει τον ρόλο του δημοσιογράφου και του ντετέκτιβ;».

Υπενθυμίζεται ότι χθες η κ. Αχτσιόγλου, σχολιάζοντας το δημοσίευμα του Reuters, ανάρτησε στο Facebook το εξής σχόλιο: «Ο κ. Μηταράκης διαρρέει στο Reuters τα σχέδια της κυβερνησης για εκχώρηση σε funds ασφαλιστικών οφειλών υψους 12 δισ. ευρώ για να έρθει λίγο αργότερα πανικόβλητος ο κ. Βρούτσης να τον διαψεύσει. Αν το μοναδικό πρόβλημα ήταν το μπάχαλο στην κυβέρνηση, τα πράγματα θα ήταν για γέλια. Επειδή όμως το παιχνίδι παίζεται στις πλάτες των ασφαλισμένων, γίνονται επικίνδυνα. Όπως λέει και ένα παλιό αυστριακό ρητό: η κατάσταση είναι κρίσιμη αλλά καθόλου σοβαρή».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS