Champions League: Η Μπάγερν σόκαρε την Μπαρτσελόνα -Την διέλυσε με 8-2 και πέρασε στα ημιτελικά

Champions League: Η Μπάγερν σόκαρε την Μπαρτσελόνα -Την διέλυσε με 8-2 και πέρασε στα ημιτελικά

Σε ένα απίστευτο παιχνίδι η Μπάγερν Μονάχου έριξε θεαματικά στο καναβάτσο την Μπαρτσελόνα με 8-2 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ποιος είδε τους Γερμανούς και δεν τους... φοβήθηκε. Η ομάδα του Λιονέλ Μέσι έμεινε για ακόμα μια χρονιά με θεαματικό τρόπο εκτός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Μετά τους σοκαριστικούς αποκλεισμούς από Ρόμα και Λίβερπουλ, φέτος ήρθαν οι Βαυαροί να ανακόψουν τις ελπίδες του Αργεντινού για ακόμα ένα Champions League.

Το ματς

Το σύνολο του Χανς Φλικ προκάλεσε «τρόμο» στους αντιπάλους της στο χορτάρι του Ντα Λουζ από το πρώτο κιόλας λεπτό καθώς έδειξε τις άγριες προθέσεις της εξ' αρχής. Ανοιξε το σκορ στο 4’ με τον Μίλερ να συνεργάζεται άψογα με τον Λεβαντόφσκι και να τελειώνει εξαιρετικά τη φάση. Μόλις τρία λεπτά αργότερα, η «Μπάρτσα» έφτασε στην ισοφάριση με ένα απίστευτο αυτογκόλ του Ντάβιντ Αλάμπα και για λίγο πίεζε την άμυνα των Γερμανών.

Ωστόσο η ανωτερότητα της Μπάγερν τη δεδομένη περίοδο είναι κάτι περισσότερο από εμφανής. Στο 21' ο Ιβαν Πέρισιτς πέρασε από τα αριστερά, μπήκε στη μικρή περιοχή και εκτέλεσε εντυπωσιακά τον Τερ Στέγκεν. Από εκείνο το σημείο, το γήπεδο έδειχνε να... γέρνει προς την εστία του Γερμανού γκολκίπερ.

Στο 27' ο Γκνάμπρι με ωραίο τέρμα έκανε το 3-1, ενώ ο Μίλερ στο 30' ανέβασε ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ πανηγυρίζοντας έξαλλα. Στο ημίωρο το σκορ ήταν 4-1. Απίστευτο και όμως... γερμανικό. Στην επανάληψη, οι Καταλανοί έκαναν την ύστατη προσπάθεια για να φέρουν το ματς στα ίσια και στο 57' με μαγικό γκολ του Σουάρες μείωσαν. Ωστόσο, η Μπάγερν δεν χαμπάριασε και ανέβασε ακόμα περισσότερο την πίεση της, φτάνοντας σε πέμπτο γκολ στο 63', όταν ο Ντέιβις πέρασε τη μισή άμυνα της Μπαρτσελόνα και «σέρβιρε» στον Κίμιχ.

Το... σόου όμως δεν σταμάτησε εκεί. Η Μπάγερν δεν έριξε ταχύτητες και στο 82' με τον Λεβαντόφσκι έκανε το 6-2. Ενώ, ο δανεικός από την Μπαρτσελόνα Κουτίνιο με δύο του τέρματα στο 85' και το 89' διαμόρφωσε το τελικό και σοκαριστικό σκορ. Οι Γερμανοί θα αντιμετωπίσουν στην επόμενη φάση τον νικητή του Μάντσεστερ Σίτι-Λιόν

Μπαρτσελόνα - Μπάγερν Μονάχου 2-8 Μπαρτσελόνα (Κίκε Σετιέν): Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Πικέ, Λανγκλέ, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς (71' Φατί), Σέρτζι Ρομπέρτο (46' Γκριζμάν), Ντε Γιονγκ, Βιδάλ, Μέσι, Σουάρες.

Μπάγερν (Χάνσι Φλικ): Νόιερ, Κίμιχ, Μπόατενγκ (75' Σούλε), Αλάμπα, Ντέιβις (84' Ερνάντες), Γκορέτσκα (84' Τολισό), Τιάγκο Αλκάνταρα, Γκνάμπρι (75' Κουτίνιο), Μίλερ, Πέρισιτς (67' Κομάν), Λεβαντόβσκι.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS