Δημοσκόπηση: Συντριπτική αποδοχή των κυβερνητικών αποφάσεων -Τι δείχνουν δύο δημοσκοπήσεις

Δημοσκόπηση: Συντριπτική αποδοχή των κυβερνητικών αποφάσεων -Τι δείχνουν δύο δημοσκοπήσεις

Την συντριπτική αναγνώριση των χειρισμών του Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας στην κρίση του κοροναϊού δείχνουν δύο δημοσκοπήσεις που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Από τις δημοσκοπήσεις προκύπτει η στήριξη της μεγαλύτερης μερίδας των πολιτών, πέρα από πολιτικές τοποθετήσεις και κομματικές πεποιθήσεις.

Στη δημοσκόπηση της Pulse για τον ΣΚΑΙ το 82% των ερωτηθέντων αξιολογεί σίγουρα/μάλλον θετικά τις ενέργειες της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας, και μόλις το 14% σίγουρα/μάλλον αρνητικά. Θετικά μάλιστα αξιολογεί την κυβέρνηση ως προς το συγκεκριμένο ζήτημα και το 78% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη δημοσκόπηση της Alco για το Open to 86% του δείγματος αναγνωρίζει στην κυβέρνηση ότι επέδειξε γρήγορα αντανακλαστικά για την αντιμετώπιση της κρίσης και σχεδόν 7 στους 10 βαθμολογούν με λίαν καλώς την αντίδραση του κράτους. Για τις αποφάσεις Μητσοτάκη στο θέμα της πανδημίας 8 στους 10 δηλώνουν πολύ ως αρκετά ικανοποιημένοι ενώ για τον Βασίλη Κικίλια το αντίστοιχο ποσοστό ανέρχεται στο 72%.

 

Δείτε την παρουσίαση της δημοσκόπησης στο OPEN

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ