Ένταση στην Προανακριτική με Φρουζή και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Ένταση στην Προανακριτική με Φρουζή και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Με ένταση ξεκίνησε η δεύτερη κατάθεση του Κωνσταντίνου Φρουζή στην προανακρατική για τη σκευωρία Novartis καθώς οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησαν να διακόψουν την εισαγωγική του τοποθέτηση και να ξεκινήσει ο γύρος των ερωτήσεων.

«Ήδη τρεις φορές επιδιώξατε να μη μιλήσει. Αφήστε τον» αντέδρασε η ΝΔ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ Φρουζής επανήλθε στην συνάντηση που είχε με την κυρία Τουλουπάκη τον Μάιο του 2018, γεγονός που πρώτη είχε αποκαλύψει η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΆ λέγοντας πως «ήταν ξεκάθαρο από την αρχή της κουβέντας γιατί δεν έχω κληθεί έως σήμερα να καταθέσω. Η κυρία Τουλουπάκη δεν εννοούσε να καταθέσω αυτά που ήξερα αλλά ζητούσε να πω αυτά που η ίδια ήθελε».

Μάλιστα σε άλλο σημείο φέρεται πως επιβεβαιώνει και το παραπάνω δημοσίευμα της Γιάννας Παπαδάκου τον Ιούλιο του ίδιου έτους, στην εφημερίδα Παραπολιτικά, ενώ ακόμη αποκάλυψε ότι έχει πραγματοποιήσει συναντήσεις με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και στα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ