Εισέβαλε στο πλατό του Λιάγκα ο Κασσελάκης φορώντας κάλτσες με αστακούς: «Είναι η κάλτσα του φαντάρου;» [βίντεο]

Εισέβαλε στο πλατό του Λιάγκα ο Κασσελάκης φορώντας κάλτσες με αστακούς: «Είναι η κάλτσα του φαντάρου;» [βίντεο]

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ήταν σήμερα το πρωί ο Στέφανος Κασσελάκης και εν συνεχεία... εισέβαλε στο πλατό του Γιώργου Λιάγκα.

«Θα τα ζήσω όλα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας όταν είδε ξαφνικά μπροστά του τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Ακόμη Citroen πουλάς; Τόση τηλεθέαση έχεις και δεν έχεις καταφέρει να πουλήσεις ένα αυτοκίνητο;» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης, με τον Γιώργο Λιάγκα να σχολιάζει το γεγονός ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κρατούσε στην αγκαλιά του τον δικό του σκύλο. «Θα την πάρεις μαζί σου στον στρατό;», τον ρώτησε και συνέχισε: «Την Φάρλι την πήρε μαζί του ο Τάιλερ στην Αμερική;».

«Ηταν λάθος το ρεπορτάζ ήταν μισό. Είδες ότι έχω ανθρώπους παντού που σε παρακολουθούν και μου έστειλαν φωτογραφίες;», συνέχισε ο παρουσιαστής του Πρωινού.

Οι κάλτσες του Στέφανου Κασσελάκη με τους αστακούς

«Εδώ έχεις κάτι κοινό με τον Μητσοτάκη» απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε σε γέλια και συνέχισε για τον σκύλο του την Φούσκα: «Θες να πάρει την Φούσκα στον στρατό;», είπε ο Γιώργος Λιάγκας. «Να δούμε αν αρέσει στην Φούσκα το Citroen», απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και του ζήτησε να ανοίξουν το αυτοκίνητο, με τον Γιώργο Λιάγκα να σηκώνει το πατζάκι του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ για να δείξει η κάμερα τις κάλτσες που φορούσε με τους αστακούς. «Εδώ που έχουμε φθάσει» σχολίασε ο Στέφανος Κασσελάκης κρατώντας αγκαλιά τον σκύλο του Γιώργου Λιάγκα.

«Από τα αστακοκάραβα πήγαμε στις αστακοκάλτσες. Έχεις έρθει να τρολάρεις το πολιτικό σύστημα, έχω την αίσθηση», σχολίασε στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας.

«Τρολάρω το πολιτικό σύστημα με ένα καινοτόμο φορολογικό πλαίσιο», απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Εδωσες την τελευταία σου συνέντευξη πριν τον στρατό στον Παπαδάκη; Αυτή είναι η κάλτσα του φαντάρου;», ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας με τον Στέφανο Κασσελάκη να απαντά: «Σου φαίνεται το στούντιό σου για στρατόπεδο;».

«Ξέρω έχω ακούσει ότι μεταχειρίζεσαι τους εργαζόμενους σαν να είστε σε στρατόπεδο» αποκρίθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης. «Εγώ, πιο δημοκράτης από εμένα δεν υπάρχει. Είμαι αριστερός γενικά. Κεντροαριστερός, δεν είαι ΣΥΡΙΖΑ» απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας και ζήτησε να προβληθούν τα πλάνα με τον Τζορτ Κλούνεϊ που ενσάρκωσε τον οδηγό αστακο-κάραβου στην ταινία «Η τέλεια καταιγίδα».

«Ποιος είναι πιο ωραίος; Εσύ ή ο Τζορτζ Κλούνεϊ;» ρώτησε ο παρουσιαστής, με τον Στέφανο Κασσελάκη να απαντά: «Είμαι αρχηγός Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, δεν μπορείς να έχεις λίγο σεβασμό;».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ