Eπεισόδιο Χρυσής Αυγής-ΣΥΡΙΖΑ [video]

lagos skourletis 0805Πρωτοφανείς σκηνές στην Ολομέλεια της Βουλής με "θερμό" επεισόδιο μεταξύ Χρυσής Αυγής και ΣΥΡΙΖΑ που προκάλεσε την διακοπή τησ συνεδρίασης προκειμένου να απομακρυνθεί από την αίθουσα ο βουλευτής Γιάννης Λαγός.

Η συνεδρίαση άρχισε ξανά έπειτα από περίπου 40λεπτά διακοπής με τον κ. Λαγό να παραμένει στη θέση του παρά το γεγονός ότι η αρχική απόφαση του προεδρείου ήταν πως η αποχώρησή του ήταν προϋπόθεση για την επανέναρξη της συνεδρίασης ειδάλλως η φρουρά θα απομάκρυνε ακόμα και δια της βίας τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής.
Τελικά το προεδρείο αποφάσισε να αποκλείσει τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής για 15 ημέρες από τις συνεδριάσεις χωρίς πάντως να του αφαιρείται το δικαίωμα ψήφου ενώ συνεργάτες του Προέδρου της Βουλής επεσήμαιναν ότι ήταν συνειδητή επιλογή να μην υπάρξει επέμβαση της φρουράς προκειμένου να αποφευχθούν ακόμα χειρότερες εικόνες.
Αλγεινή εντύπωση προκαλεί πάντως το γεγονός ότι χωρίς να υπάρξει η παραμικρή εξήγηση οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες "διατάχθηκαν" να αποχωρήσουν από τα θεωρεία των κοινοβουλευτικών συντακτών στην αίθουσα της Ολομελείας , τα οποία και παρέμειναν κλειδωμένα για πάρα πολλή ώρα.

Η ένταση ξεκίνησε στην Ολομέλεια της Βουλής όταν ο Πάνος Σκουρλέτης αποκάλεσε δολοφόνους τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Η αντίδραση από την πλευρά του βουλευτή Λαγού ήταν ιδιαίτερα έντονη με φράσεις να ξεφεύγουν και να είναι πολύ κοντά ένα θερμό επεισόδιο.

https://www.youtube.com/watch?v=njBD4X1gAgA

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ