Επιδρομή του Ρουβίκωνα έξω από το σπίτι του Αδωνι Γεωργιάδη

Επιδρομή του Ρουβίκωνα έξω από το σπίτι του Αδωνι Γεωργιάδη

Επιδρομή έξω από το σπίτι του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδωνι Γεωργιάδη πραγματοποίησε η αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας.

Η ενέργεια στο σπίτι του υπουργού ανακοινώθηκε από τον Ρουβίκωνα, σε ανάρτησή του στο indymedia. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, τα μέλη του Ρουβίκωνα έφθασαν έξω από το σπίτι του Αδωνι Γεωργιάδη και πέταξαν τρικάκια.
Ρουβίκωνας: Ξέρουμε τα σπίτια σας

Στο κείμενο που ανάρτησαν στο indymedia, τα μέλη του Ρουβίκωνα αναφέρονται στη Novartis, στα ΜΜΕ της χώρας και στον «ακροδεξιό Καρατζαφέρη του ΛΑΟΣ», ενώ καταλήγουν με την προειδοποίηση ότι «ξέρουμε τα σπίτια σας».

Η ανάρτηση του Ρουβίκωνα:

Γεωργιάδης για επιδρομή Ρουβίκωνα: «Σε αυτό το σπίτι μένει ο 5χρονος γιος μου -Δεν τους φοβόμαστε!»

Το πρωί της Κυριακής, η αναρχική συλλογικότητα, «Ρουβίκωνας», πραγματοποίησε επιδρομή έξω από το σπίτι του Άδωνι Γεωργιάδη.

Τα μέλη του «Ρουβίκωνα» πέταξαν τρικάκια και αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή, ενώ αργότερα ανέβασαν ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου σχετικά με την ενέργειά τους. Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων θέλησε να σχολιάσει την επιδρομή της συλλογικότητας και να δώσει τη δική του απάντηση.

Η ανάρτηση του Αδωνι Γεωργιάδη για την επιδρομή του «Ρουβίκωνα» έξω από το σπίτι του

Σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, έγραψε χαρακτηριστικά: «Κυριακή πρωί επέλεξαν να επιτεθούν στο σπίτι μου, φωνάζοντας και πετώντας τρικάκια. Η οικία αποτελούσε και αποτελεί άσυλο σε όλους τους πολιτισμούς , σπεύδω όμως να προλάβω δηλώσεις τύπου: «δεν πυροβόλησαν κιόλας..», ότι μέσα εκεί μένει και ο 5χρονος γιος μου. Δεν τους φοβόμαστε!».

 

Πέτσας για επιδρομή Ρουβίκωνα στο σπίτι Γεωργιάδη: Δεν μας πτοούν τέτοιες φασιστικές επιθέσεις

Αντιδημοκρατική, τραμπούκικη και φασιστική χαρακτηρίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, την επίθεση με τρικάκια από τον Ρουβίκωνα στο σπίτι του υπουργού Ανάπτυξης 'Αδωνι Γεωργιάδη.

«Το σπίτι του υπουργού Ανάπτυξης 'Αδωνι Γεωργιάδη δέχθηκε σήμερα, ανήμερα μιας σημαντικής ημέρας για τη Δημοκρατία μας, αντιδημοκρατική επίθεση από τους τραμπούκους του Ρουβίκωνα. Τέτοιου τύπου φασιστικές επιθέσεις δεν πτοούν κανέναν στην κυβέρνηση», δήλωσε ο Στέλιος Πέτσας. Πρόσθεσε ακόμη πως «οι μεταρρυθμίσεις προχωρούν και η έννομη τάξη αποκαθίσταται. Είναι υποχρέωση όλων των δυνάμεων που πιστεύουν στη Δημοκρατία, να το δείξουν εμπράκτως καταδικάζοντας τέτοιες επιθέσεις που στρέφονται εναντίον της».

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 18|04|24 17:22

Cupra Leon e-TSI 150 PS ... Με σπορ DNA [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ