Γ. Βρούτσης: Ανίερη πολιτική συναλλαγή Κουβέλη - Τσίπρα

Γ. Βρούτσης: Ανίερη πολιτική συναλλαγή Κουβέλη - Τσίπρα

Για «ανίερη πολιτική συναλλαγή του Φ. Κουβέλη με τον Αλ. Τσίπρα» με στόχο την πτώση της κυβέρνησης Σαμαρά έκανε λόγο ο τομεάρχης Εργασίας της Ν.Δ. και βουλευτής Κυκλάδων, Γ. Βρούτσης, σχολιάζοντας την είσοδο του πρώτου στο νέο κυβερνητικό σχήμα.

«Η κυβέρνηση χθες προχώρησε σε κάποιες αλλαγές. Το αίτιο της αλλαγής ήταν ότι ουσιαστικά αποδομήθηκε για ακόμα μια φορά αυτό το ‘ηθικό άλλοθι’ της αριστεράς κάτω από την νομοθεσία, η οποία πέρασε σε ένα νομοσχέδιο του μνημονίου που έκοβε μισθούς, συντάξεις, ανέβαζε φόρους, ΦΠΑ στο Αιγαίο, αυτό τον νόμο επέλεξε η κυβέρνηση για να βάλει μέσα προνόμια για μη κοινοβουλευτικούς υπουργούς» δήλωσε ο κ. Βρούτσης στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989.

Μέσα σε αυτό το περιβάλλον, όπως επεσήμανε, «η κυβέρνηση αναγκάστηκε να κάνει μια προσαρμογή δια μέσου αλλαγών στην κυβέρνηση με τον κ Κουβέλη».

Διερωτήθηκε παράλληλα πώς ο κ. Κουβέλης που «δεν ανέχτηκε το δεύτερο μνημόνιο» και «έριξε» την κυβέρνηση το 2013 «έρχεται τώρα να συμφωνήσει» με τα μνημόνια.

«Σήμερα αποδεικνύεται για εμένα ότι πρόκειται για ανίερη πολική συναλλαγή μεταξύ του κ Κουβέλη και του κ Τσίπρα, που σκοπό είχαν να ‘ρίξουν’ την κυβέρνηση και η ‘επιταγή’ έρχεται σήμερα να πληρωθεί με την θέση του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας. Πώς ο κ Κουβέλης με πρόσχημα το δεύτερο μνημόνιο δεν το άντεξε και έρχεται τώρα να συμφωνήσει. Και εδώ έρχεται η ανίερη πολιτική συμφωνία και συμμαχία και το πλήρωμα πολιτικών επιταγών, να συμφωνήσει με δύο μνημόνια» είπε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ