Γεραπετρίτης: Καμία υποχωρητικότητα στην Τουρκία – Υλοποιούμε τις εξαγγελίες μας

Γεραπετρίτης: Καμία υποχωρητικότητα στην Τουρκία – Υλοποιούμε τις εξαγγελίες μας

«Θέλω να διαβεβαιώσω ότι δεν υα υπάρξει καμία υποχωρητικότητα σε ό,τι αφορά τα ζητήματα αρχής της εθνικής μας πολιτικής τόσο στην Κύπρο όσο και στο Αιγαίο» τόνισε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης μιλώντας στον ΣΚΑΪ στον απόηχο των τουρκικών προκλήσεων. 

«Η τουρκική κυβέρνηση φαίνεται να χρησιμοποιεί τις διμερείς σχέσεις στα ελληνοτουρκικά ώστε να αποκτήσει διπλωματικά ερείσματα στην Ευρώπη για τα αιτήματα που έχει αυτή τη στιγμή» σχολίασε ο υπουργός.

«Όλες οι προεκλογικές εξαγγελίες υλοποιούνται σταδιακά»

Ο κ. Γεραπετρίτης σημείωσε ότι «έχουμε νέο μοντέλο διακυβέρνησης που στηρίζεται πρωτίστως στην ασφάλεια των πολιτών  ώστε να οργανώνουν τη ζωή τους χωρίς αιφνιδιασμούς τόσο στην καθημερινότητα όσο και στην υψηλή πολιτική». 

«Δε θα αιφνιδιάσουμε τον κόσμο με νέους φόρους είχαμε μελετημένο κοστολογημένο πλάνο με τις χειρότερες δυνατές προβλέψεις για να διασφαλίσει απόλυτο μαξιλάρι στα πράγματα» διαβεβαίωσε. 

Όπως επισήμανε, «όλες οι προεκλογικές εξαγγελίες υλοποιούνται σταδιακά σε ένα διεθνές περιβάλλον στο οποίο οι οικονομικοί δείκτες υποχωρούν… «Μολονότι βρισκόμαστε σε σχετική ύφεση στο διεθνές περιβάλλον στη χώρα μας συμβαίνει το αντίθετο» πρόσθεσε ο κ. Γεραπετρίτης.   

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS