Χρυσοχοΐδης: «Σκουπίδια» οι τουρκικές καταγγελίες για βίαιη συμπεριφορά σε μετανάστες

Χρυσοχοΐδης: «Σκουπίδια» οι τουρκικές καταγγελίες για βίαιη συμπεριφορά σε μετανάστες

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ για τις πρόσφατες δηλώσεις των στελεχών του όσον αφορά τις απαράδεκτες κατηγορίες που εκτόξευσε κατά της χώρας μας ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, εξαπέλυσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Μιλώντας στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής που επεξεργάζεται το νομοσχέδιο για το άσυλο ο κ.Χρυσοχοΐδης αφού χαρακτήρισε «σκουπίδια» τις καταγγελίες Τσαβούσογλου είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός γιατί τα θέματα αυτά αφορούν την Ελλάδα.

Μάλιστα εξήγησε ότι οι τουρκικές καταγγελίες δεν αφορούν μόνο το τελευταίο τρίμηνο αλλά και την περίοδο που κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ. «Τι κάνει το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας; Κλιμακώνει την ένταση επαναλαμβάνοντας τον ισχυρισμό ότι οι ελληνικές αρχές απωθούν μετανάστες και πρόσφυγες στο Αιγαίο και κάλεσαν την ελληνική κυβέρνηση να το αποδεχθεί. Μετά ισχυρίστηκαν ότι έχουν έγγραφα και ντοκουμέντα που αποδεικνύουν ότι οι ελληνικές αρχές βασανίζουν τους μετανάστες. Το ίδιο κείμενο αναφέρεται και στο 2018 και στο 2019. Αυτά που λένε οι Τούρκοι εγώ τα θεωρώ σκουπίδια και εσείς κάνετε γι αυτά δηλώσεις».

Ο κ. Χρυσοχοΐδης συνέχισε την επίθεση του κατά του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις Χαρίτση λέγοντας «Εγώ δεν θα δεχόμουν να πω τέτοια πράγματα αλλά θα υπερασπιζόμουν την ελληνική μεταναστευτική πολιτική. Δεν θα άφηνα υπόνοιες ότι σήμερα στο Αιγαίο, σε αντίθεση με ότι γινόταν, γίνονται ενέργειες που προσβάλλουν τα ανθρώπινα ιδεώδη. Ντροπή. Εμείς είμαστε το υπόδειγμα στην Ευρώπη και στην υποδοχή και στην φιλοξενία των μεταναστών».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS