Χρυσοχοΐδης: Δεν θα πλημμυρίσει με τρακτέρ η Αθήνα

Χρυσοχοΐδης: Δεν θα πλημμυρίσει με τρακτέρ η Αθήνα

Για την κάθοδο των αγροτών στην Αθήνα μίλησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν θα πλημμυρίσει» από τρακτέρ η πόλη.

Την ώρα που οι αγρότες βρίσκονται στο Κάστρο Βοιωτίας, όπου και θα διανυκτερεύσουν, ο κ. Χρυσοχοΐδης υπογράμμισε ότι θα διαχειριστούν την κατάσταση κατά το δυνατόν με απόλυτη τάξη.

«Το πώς θα διαχειριστούμε την κατάσταση αυτή, κατά το δυνατόν με απόλυτη τάξη. Κατά το δυνατόν λέω γιατί θα υπάρξει μια αναστάτωση. Οι αγρότες είναι μια μεγάλη κοινωνική ομάδα, έχουν δικαίωμα να διαμαρτυρηθούν, υπάρχουν πανευρωπαϊκά ζητήματα. Όπως είδατε όλες οι ευρωπαϊκές πόλεις κατακλύστηκαν όλο αυτό το διάστημα από τρακτέρ, αγροτικά μηχανήματα», είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Χρυσοχοΐδης: Η κάθοδος των λίγων τρακτέρ έρχονται συντεταγμένα με ευθύνη της Τροχαίας

Ερωτηθείς εάν θα πλημμυρίσει η Αθήνα τρακτέρ αύριο, ο κ. Χρυσοχοΐδης απάντησε: «Όχι, δεν θα πλημμυρήσει η Αθήνα. Υπάρχει σχεδιασμός. Υπάρχει διαρκής επικοινωνία, άλλωστε η κάθοδος των λίγων τρακτέρ που έρχονται από τη Θεσσαλία και την υπόλοιπη Ελλάδα έρχονται συντεταγμένα με ευθύνη της Τροχαίας και με ευθύνη της Τροχαίας θα εισέλθουν στην πόλη μέσα. Θα υπάρξει μια αναστάτωση», τονίζοντας ότι από την πλευρά της αστυνομίας «υπάρχει πλήρης πρόθεση για συνεννόηση».

Για το περιστατικό στη νομική του ΑΠΘ, ο υπουργός είπε: «Ο κοσμήτορας ζήτησε χθες την εκκένωση της σχολής, μέσα σε λίγα λεπτά πραγματοποιήθηκε. Παραδόθηκαν τα κλειδιά στον κοσμήτορα, η αστυνομία έφυγε ως όφειλε και μετά επανακαταλήφθηκε το κτίριο».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ