Η συνέντευξη Τύπου στο υπουργείο Υγείας για τις ιώσεις και τον κορωνοϊό: Διαγραφή όλων των προστίμων

Η συνέντευξη Τύπου στο υπουργείο Υγείας για τις ιώσεις και τον κορωνοϊό: Διαγραφή όλων των προστίμων

H συνέντευξη Τύπου παραχωρεί η ηγεσία του υπ. Υγείας για την εξέλιξη της πορείας του κορωνοϊού και των άλλων ιώσεων στέλνοντας μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού.

Η συνέντευξη έγινε με παρουσία του υπ. Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, της Αναπληρωτή Υπουργού, Ειρήνης Αγαπηδάκη, του Προέδρου του ΕΟΔΥ καθηγητή, Χρήστου Χριστοδούλου και της Αναστασίας Κοτανίδου καθηγήτριας πνευμονολογίας του ΕΚΠΑ.

«O covid ήρθε για να μείνει, χαρίζονται τα πρόστιμα που είχαν επιβληθεί»

«Κατά τη γνώμη του υπουργείου, αυτή η εποχή της σύγκρουσης της ιδεολογικής της πολιτικής σύγκρουσης για τα εμβόλια πρέπει να τελειώσει. Το εμβόλιο για τον covid-19 έχει δοκιμαστεί σε όλους μας κατά τρόπο που άλλο εμβόλιο δεν έχει δοκιμαστεί. Όσοι το κάνουν σώνουν τη ζωή τους στα σίγουρα. Θα κάνουμε μεγάλη καμπάνια για να πείσουμε και τον πιο δύσπιστο συμπολίτη μας να κάνει το εμβόλιο», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην εισαγωγική του τοποθέτηση.

«Τείνουμε κλάδο ελαίας. Διαγράφουμε με νομοθετική ρύθμιση τα πρόστιμα στους συμπολίτες μας που δεν είχαν εμβολιαστεί. Το εμβόλιο δεν γίνεται με το ζόρι. Ο covid ήρθε εδώ για να μείνει. Ο ετήσιος εμβολιασμός, όπως κάνουμε με την γρίπη, θα πρέπει να γίνει ρουτίνα», σημείωσε σε άλλο σημείο ο υπουργός.

«Θα χρησιμοποιηθούν όλα τα εμβολιαστικά κανάλια όπως και για το εμβόλιο της γρίπης, αν είναι δυνατόν και τα φαρμακεία», συμπλήρωσε.

«Να ξοδέψουμε όσο περισσότερο χρόνο και κόπο μπορούμε για να αυξήσουμε την εμβολιαστική κάλυψη, η οποία δεν έχει πάει χειρότερα σε σχέση με πέρυσι», κατέληξε προτού δώσει τον λόγο στην κυρία Αγαπηδάκη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ