Καλλιάνος για τα «50 τηλεφωνήματα» στον Άδωνι: Απηύδησα, πήρα να ρωτήσω πότε μπαίνει κάποιος στη ΜΕΘ

Καλλιάνος για τα «50 τηλεφωνήματα» στον Άδωνι: Απηύδησα, πήρα να ρωτήσω πότε μπαίνει κάποιος στη ΜΕΘ

Στην επικοινωνία που είχε με τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη για την κατάσταση του πατέρα του ενώ νοσηλευόταν στο Αττικό Νοσοκομείο αναφέρθηκε ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Καλλιάνος.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο υπουργός Υγείας σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 είπε για την υπόθεση: «Με πήρε τηλέφωνο (ο Γιάννης Καλλιάνος), μιλήσαμε 50 φορές. Κάθε μέρα με παίρνουν τηλέφωνο για θέματα τέτοιας φύσεως 300 άνθρωποι. […] Καίτοι ο κ. Καλλιάνος είναι βουλευτής, καίτοι πήρε τον υπουργό 50, δεν πήρε κρεβάτι ΜΕΘ ο πατέρας του διότι δεν προβλεπόταν. Διακριτική μεταχείριση υπέρ του πατρός Καλλιάνου δεν υπήρξε. Άρα εδώ είναι η πιο καταφανής απόδειξη ότι πολίτες δύο κατηγοριών δεν υπάρχουν στο ΕΣΥ».

Ο Γιάννης Καλλιάνος για την επικοινωνία με τον Άδωνι Γεωργιάδη

«Με το που πήγε ο πατέρας μου στο Αττικό, ήταν σε ένα ράντζο πάρα πολλές ώρες και περίμενε. Δεν πήρα κανένα τηλέφωνο, δεν μίλησα σε κανέναν, δεν έγινε τίποτα, άφησα τον πατέρα μου να του συμπεριφερθούν όπως συμπεριφέρονται στον κάθε άνθρωπο. Απηύδησα και το μόνο που έκανα ήταν τις τελευταίες δυο ημέρες να πάρω τον Άδωνι Γεωργιάδη τηλέφωνο για να δούμε τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, πότε μπαίνει κάποιος στη ΜΕΘ. Και μου λέει "Γιάννη, έκαναν συμβούλιο και όλα είναι υπέροχα". Του λέω "Άδωνι, θα πεθάνει ο πατέρας μου" και μου λέει "Γιάννη, δεν είμαι εγώ αυτός ο αρμόδιος που θα βάλει τον πατέρα σου στη ΜΕΘ’. Δεν έχω χρησιμοποιήσει τη θέση μου πότε για τίποτα"», ανέφερε ο Γιάννης Καλλιάνος.

Έπειτα ο Γιάννης Καλλιάνος είπε σχετικά με τη συμπεριφορά του γιατρού: «Χάθηκε ένα πολύτιμο χρονικό διάστημα 4-5 ημερών. Αρνήθηκε πολλές φορές ο διευθυντής να υπογράψει να τον βάλει στην πλατφόρμα τον πατέρα μου. Δεν θέλαμε να διασωληνωθεί, δεν θέλαμε να πάρει τη θέση ενός ανθρώπου 20χρονου που είχε τρακάρει, δεν θέλαμε να καλύψουμε τέτοια θέση. Θέλαμε απλά να είναι σε μια μονάδα που θα υποστηριχθεί καλύτερα χωρίς να διασωληνωθεί. Όταν το αποφάσισε ο διευθυντής, εφόσον γονυπετείς τον παρακαλούσαμε 5 μέρες να τον βάλει στην πλατφόρμα, μετά ο πατέρας μου μετά από λίγες ώρες έπαθε ανακοπή και πέθανε».

Σχετικά με τα μηνύματα που καταγγέλθηκε ότι έχει στείλει και απειλεί τον γιατρό, ο Γιάννης Καλλιάνος σημείωσε: «Δεν θέλω να καταστρέψω την καριέρα κανενός. Υπάρχουν πάρα πολλά μηνύματα που έστελνα στον καθηγητή ευγενέστατα και εφόσον δεν μου απαντούσε του λέω “πεθαίνει ο πατέρας μου, τρέξτε όλοι από πάνω”. Δεν μου απαντούσε κανείς. Και μόλις πια πήγε στην εντατική και πέθανε ο πατέρας μου, αφού πια δεν είχε ενδιαφερθεί κανείς, του είπα “αυτά τα πράγματα είναι ανεπίτρεπτα”. Ασφαλώς δεν ήθελα να προκαλέσω κακό στον καθηγητή».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ