Κατά του ευρώ η Εθνική Ενότητα

mpaltakos karatzaferis"Η παραμονή μας στο Ευρώ δεν είναι «τοτέμ» προς λατρεία στο όνομα του οποίου θα πρέπει να θυσιαστούν οι σημερινοί Έλληνες με εξουθενωτικά μέτρα και ένα αντιδημοκρατικό αυτόνομο οικονομικό «κόφτη». Με προεδρικό διάταγμα μόνο»...

Αυτό τονίζεται σε ανακοίνωση της Εθνικής Ενότητας, του κόμματος που ίδρυσαν οι Γιώργος Καρατζαφέρης και Τάκης Μπαλτάκος, μετά την την ψήφιση από την κυβερνητική πλειοψηφία του ασφαλιστικού και των συνεχών απαιτήσεων των δανειστών που φτωχοποιούν ακόμη περισσότερο τους ΄Ελληνες. Άλλωστε ο Γιώργος Καρατζαφέρης έχει ήηδ μιλήσει για την υιοθέτηση διπλού νομίσματος για κάποιο χρονικό διάστημα.

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται η ανάγκη εξεύρεσης πραγματικών λύσεων με μια άλλη λογική, για την επιβίωση των Ελλήνων και του Έθνους.
«Στη σύγχρονη Ελληνική τραγωδία που βιώνουμε, τονίζεται ακόμη στην ανακοίνωση,ο κ. Τσίπρας μας εξέπληξε στο ρόλο του Αγαμέμνωνα. Θυσίασε την Ελλάδα ως Ιφιγένεια για να πλεύσουμε προς μια εκστρατεία ολικής καταστροφής της πραγματικής οικονομίας με πλήρη εθνική υποδούλωση. Για να κρατηθεί στην εξουσία». Και καταλήγει με τους στίχους του Ελύτη:

« ... Και μεγάλα πλοία θα ανεβάσουν σημαίες,
εμβατήρια θα πάρουν τους δρόμους,
οι εξώστες να ράνουν με άνθη τον νικητή,
που θα ζει στην οσμή των πτωμάτων. »

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ