Πέτσας: Πάσχα στο σπίτι, φέτος ας σουβλίσουμε τον κορωνοϊό -Ποια μέτρα εξετάζονται

Πέτσας: Πάσχα στο σπίτι, φέτος ας σουβλίσουμε τον κορωνοϊό -Ποια μέτρα εξετάζονται

Στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον Στέλιο Πέτσα για τα μέτρα της κυβέρνησης κατά του κορωνοϊού, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε πως φέτος θα κάνουμε Πάσχα στο σπίτι μας.

Παράλληλα ο κ.Πέτσας είπε πως η κυβέρνηση εξετάζει επιπλέον περιορισμούς στην κυκλοφορία, κυρίως στη διάρκεια των μετακινήσεων και στη χρήση των sms, ενώ διέψευσε το σενάριο για περικοπή μισθών και συντάξεων.

Ξεκινώντας την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κ. Πέτσας υπογράμμισε ότι μπαίνουμε στην πιο κρίσιμη φάση του πολέμου κατά του κορωνοϊού, και, συνέχισε σημειώνοντας ότι σε όλα τα μέτωπα, πάμε καλύτερα σε σχέση με άλλες χώρες. Ωστόσο, τόνισε, ο Στέλιος Πέτσας, δεν επιτρέπεται κανένας εφησυχασμός.

Στη συνέχεια της εισαγωγικής του τοποθέτησης, υπογράμμισε την κρατική έγνοια πρωτίστως σε όσους έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

Ο Στέλιος Πέτσας χαιρέτισε παράλληλα το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών ακολουθεί τις οδηγίες των ειδικών και της Πολιτείας, όμως δυστυχώς, κάποιοι, ελάχιστοι, κάνουν κατάχρηση των δυνατοτήτων που δίδονται. Οι ουρές στις τράπεζες δεν είναι δικαιολογημένες, ανέφερε επί παραδείγματι, σημειώνοντας τις δυνατότητες που δίνει η τεχνολογία.

Τέλος, χαρακτήρισε «υπεύθυνη και μετρημένη» την απόφαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ