Κυριάκος Μητσοτάκης: Το Μετρό στο Γαλάτσι πρόκειται να αλλάξει την όψη της πόλης

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το Μετρό στο Γαλάτσι πρόκειται να αλλάξει την όψη της πόλης

Το Γαλάτσι επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου εκεί ξεναγήθηκε από τον δήμαρχο της πόλης, Γιώργο Μαρκόπουλο, στην κεντρική πλατεία που πρόκειται να δημιουργηθεί στην πόλη.

Μάλιστα,η πλατεία βρίσκεται δίπλα στο εργοτάξιο για την κατασκευή του σταθμού της Γραμμής 4 του Μετρό.

Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για την πρόοδο και την εξέλιξη των εργασιών, ενώ ευχαρίστησε τον δήμαρχου Γαλατσίου για την προσφορά του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δηλώνοντας ότι ο Γιώργος Μαρκόπουλος "είναι ένας άνθρωπος που εργάστηκε σκληρά, ο οποίος πάντα έδωσε έμφαση στην ουσία και όχι στο «περιτύλιγμα» και επιβραβεύτηκε στις τελευταίες εκλογές".

"Θέλω να σας πω ότι χαίρομαι πάρα πολύ, διότι σήμερα βρίσκεται δίπλα μου ένας άξιος εκπρόσωπος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης: ο Δήμαρχός σας, ο Γιώργος Μαρκόπουλος, ένας άνθρωπος που εργάστηκε σκληρά, ένας δικός σας άνθρωπος, ο οποίος πάντα έδωσε έμφαση στην ουσία και όχι στο «περιτύλιγμα» και τον επιβραβεύσατε στις τελευταίες εκλογές με το εξωπραγματικό ποσοστό του 72%. Και γιατί αυτό έχει σημασία; Δεν έχει μόνο σημασία διότι ένας άνθρωπος που προέρχεται από την παράταξή μας κατάφερε και απέδειξε ότι μπορεί να απολαμβάνει της εμπιστοσύνης και συμπολιτών μας που μπορεί να μη μας στηρίζουν στις εθνικές εκλογές. Για εμάς έχει ξεχωριστή σημασία διότι θέλουμε πάντα να έχουμε στενή σχέση με τους αυτοδιοικητικούς άρχοντες, διότι αυτά τα οποία συμβαίνουν σε κάθε πόλη, σε κάθε Δήμο, σε κάθε νησί της Ελλάδος, εξαρτώνται και από την ποιότητα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης", είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και προσέθεσε:

"Εδώ στο Γαλάτσι γίνονται πάρα πολλά: από τα μεγάλα έργα, από το Μετρό το οποίο θα αλλάξει την όψη της πόλης και θα αναβαθμίσει σημαντικά όλες τις αξίες στην περιοχή, μέχρι τις αναπλάσεις που κάνετε, τις πολυκατοικίες τις οποίες έχετε γκρεμίσει, το θάρρος με το οποίο αντιμετωπίσατε πολλά ζητήματα τα οποία έχουν να κάνουν με την ποιότητα ζωής".

Καταλήγοντας ανέφερε ότι "Γι’ αυτό είμαστε εδώ. Είτε είμαστε κυβερνητικά στελέχη είτε είμαστε Τοπική Αυτοδιοίκηση είμαστε εδώ για να κάνουμε τη δική σας ζωή, τη δική σας καθημερινότητα καλύτερη. Και δεσμεύομαι ότι και τον επόμενο χρόνο γι’ αυτό θα αγωνιζόμαστε. Ανάμεσά μας, κάθε φορά που κινούμαι στη μεγάλη μας παλιά εκλογική περιφέρεια και ειδικά εδώ στο Γαλάτσι, βλέπω πολλούς παλιούς καλούς φίλους που με στήριξαν τότε όταν έκανα τα πρώτα μου βήματα. Και χαίρομαι που εξακολουθούν να στηρίζουν τη μεγάλη μας παράταξη, τη Νέα Δημοκρατία, η οποία πηγαίνει με τη δική σας στήριξη από το καλό στο καλύτερο".

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ