Λοβέρδος για Novartis: Θα μπλέξουν όσοι επέλεξαν τον ρόλο του υπερασπιστή μιας παραδικαστικής σκευωρίας

Λοβέρδος για Novartis: Θα μπλέξουν όσοι επέλεξαν τον ρόλο του υπερασπιστή μιας παραδικαστικής σκευωρίας

Μια ιστορία πολιτικό-οικονομικής σκευωρίας χαρακτήρισε την υπόθεση Novartis ο πρώην Υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Αυτό σχολίασε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ μετά το νέο έγγραφο που ήρθε στη δημοσιότητα και αποκαλύπτει ότι δύο από τους τρεις προστατευόμενους μάρτυρες που ενοχοποίησαν τα πολιτικά πρόσωπα είναι τα ίδια ακριβώς πρόσωπα με τους μάρτυρες που προτάθηκαν από δικηγορικό γραφείο για κατάθεση στις ΗΠΑ.

«Θα τρίβετε τα μάτια σας όταν ξεκινήσει η προανακριτική επιτροπή»

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο Ανδρέας Λοβέρδος τόνισε χαρακτηριστικά: «Νομικά ό,τι λένε αυτοί οι άνθρωποι με τις κουκούλες είναι άκυρο. Επρεπε να φτάσουμε στον Οκτώβριο για να το ομολογήσουν οι ίδιοι οι εισαγγελείς που είχαν παρανόμως δεχτεί την ιδιότητα του μάρτυρα δημοσίου συμφέροντος σε ανθρώπους που είχαν προσδοκία οικονομικού οφέλους, κάτι που το άρθρο 47β του καινούργιου κώδικα ποινικής δικονομίας και το άρθρο 45 β του παλιού κώδικα ποινικής δικονομίας απαγόρευε. Συνεπώς είναι τόσο πολύ σαφή τα πράγματα που σας υπόσχομαι ότι όταν ξεκινήσει η προανακριτική επιτροπή θα τρίβετε τα μάτια σας» τόνισε ο κ. Λοβέρδος.

«Οσοι έχουν επιλέξει τον ρόλο του υπερασπιστή μιας παραδικαστικής σκευωρίας θα μπλέξουν και πολιτικά και ηθικά», κατέληξε ο πρώην Υπουργός Υγείας

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS